sedabudak Kızlar kaç saattir mide yanmasından uyuyamıyorum süt içtim olmadı,gaviskon içtim yine olmadı. Öyle bir acı acı yanıyor ki anlatamam tam göğsümün altı ve ortası, ne yapmam lazım çok kötüyüm
Edizinannesii sedabudak valla ben en son ağlayacak kadar kötü oluyorum karbonatlı su içiyorum hemen geçiriyor en az 2 günde rahat ettiriyor.
ikibebeliana sedabudak ben sakız çiğniyorum 🥴 yatmadan bişeyler yediysen mide hazmedememiştir yda akşamdan çok yediysen bide soğan çok yakıyor
sedabudak Edizinannesii bende şu an o derecedeyim🤦🏻♀️ Evde karbonat yok sabah alıp onuda deneyeyim bi
sedabudak ikibebeliana sakızda çiğnedim yine yok,gün içersinden beri var gece çoğaldı ama 8 den sonra hiç birşey de yemedim
Essyy sedabudak sabah ezanindan sonra uyumuşum öldüm öldum dirildim agrı sırtıma karnıma vuruyordur süt içtikten sonra çok kotu oldum Allah şu zamanları kolayca geçirebilmeyi nasip etsin 🤲
Msydn6 sedabudak bende aynı dertten müzdaribim naptıysam olmuyo ne yiyip içtiysem geçmedi böyle benimki daha çok yanma gibi değildi midem sanki birinin elinde ve sıkıyor sürekli öylr bi ağrı acı yanma bulantı ağırlık yani karmakarışık herşey var sanki🥺🤷🏻♀️🙄
_TuBaa_ sedabudak Maalesef yaşamlardan biri olarak 😞 Bebeğin durusu ile ilgili imiş. Benim şıpa tam sırt bölümünü yaslandığı için reflü oluşuyor ve mide asitti boğaza kaçırıyor Buda kusmaya sebep oluyor. Ve geceleri uykusuz geçirmeye sebep oldu 😞 Bakalım dönmüyorda. Yüzünüzde göstermiyor duruştan 🤣🤭