Öncelikle merhaba canım anneler 9 aydır burda genel olarak okuyucuydum sonunda bende doğurdum 😊 benım hamileliğim 34 haftaya kadar çok rahat geçmişti 34 haftada evde kendım aralıklarla kontrol ederken tansiyonumun 13.8 oldugunu gordum daha sonra 35 haftadakı kontrolumde 14.8 lere cıkınca doktorum 1 gun yatış verdi protein kaçağımı var diye kontrol edildi ama gebelik tansiyonu o yüzden riske atmak istemedi ve 2 doz ciğer geliştirici vurup 37+3 e gün aldık. Benım acı eşiğim çook düşük kaldıki dişçiye bile gidemiyorum korkumdan hep okuduklarımı kendımı bosuna korkutmusum hiç bir kısmında zorlanmadım tedırgın olarak ındım ameliyathaneye ama yapılan anestezi iğnesi bile kan verirken olandan daha acısız inanın sonrasında hiç birşey hissetmedm zaten devamlı konusturdular sadece bir kısmında 3 dakikalık bi basımda agrı hissettim ve bebeği cıkarırlarken olan baskıyı 15 sanıye sürdü zaten bebeğinizin sesini duyunca hepsini unutuyorsunuz inanın ilk ayağa kalkarken hemşireler adım adım sakınce yapmam gerekenleri söylediler ilk kalktıgımda sadece dik duramadım o kadar ertesi gün sabah yataktan eşimin desteğiyle acısız kalkmaya basladım bile şimdi 4 günlük olduk otur artık diyorlar 😊herkesin bünyesi farklı kimsenın dogumuyla kendınızı korkutmayın 🥰 sorularınız olursa cevaplayabilirim uzun oldu hakkınızı helal edin sağlıkla kavusun bebeklerınıze 🤲🏻🤲🏻🤲🏻