Evet kızlar 41 haftalık serüvenin ardından bende doğurdum çok şükür😌 15 gün oluyor ama ben yeni Dorsay bulabildim yazmaya. Hamileliğim çok zor geçti aşerme bulantı doğurana kadar kustum kasılmalarım çok vardı hele son haftalar canımın acımasından ağladığım bile oldu. Neyse sadete geleyim 😀 2 ekimdi aslında doğumum ama özeldeki doktorum bebeğin iri olduğunu kanala girmiş diye hep erken beklediğini söyledi 37 haftadan itibaren bende buna umut bağladım haftalarca sabah akşam dedim ama öylesine değil tabii düzensiz sancılarım çoktu ve şiddetliydi niye öyleydi bilmiyorum ama baya yoruyordu beni. Haftalık kontrollerime hep gittim özelde ama bu sefer doktorun dediği tutmayınca sinirlerimi bozan tavırlar sergiledi geldik 39 haftaya ve ben özeli bıraktım etrafımdakilerin de ısrarıyla ve doktordan medet ummayışımla devlete geçtim. Kontrollerime gittim pandemi dolayısıyla çok ses eden olmadı normalde derler ya özele gidip gidip doğuma buraya gelirsiniz diyen Çokta ilgilendiler temiz hijyendi. Geldik 40 hafta ve sonunaaa benim oğlanın gelesi yok ben artık ağırlaştım iyice sinirlerim bozuldu sürekli yalancı sancılar acılı kasılmalar uykusuz tuvaletimi yapamıyorum falan. Akşamında kasılıyordu aynı ama önemsemedim gecede öyle oldu sabaha kadar. Sabah çamaşırıma bişey sızmasıyla uyandım WC gittim suyum gelmeye başlamış pembemsi leke falan biraz bekleyim dedim oyalanmaya çalıştım sancım da gelsin die Çünkü ilk oğlumda suyum geldi gittim yatakta çok çektim saatlerce beklemiştim açılmayı Neyse baktım fazlalaşıyor hemen gittik hastaneye 4 5 santim açılmam var doğumhaneye geçtim tek kişilik odaya yattım nst de sancılarım 100 bulup geçiyordu bile ama suni takvıye ettiler arttı sancılarım ama dayanamayacağım bi şekilde olmadı Allah’a çok şükür hep okudum hepp derin derin nefes aldım orada bazıları vardı koca koridoru yıktılar tamam can herkesin acı direnci farklı ama biraz sabır çünkü vebale de giriliyor ben çok korktum o seslerden Allahım beni bunların sonuna koyma diye dua ettim çünkü şunu hesap ettim onların oda numaraları benden önce ve ben hala dayanabiliyorum onlar kadar olmama çok doğumum uzun diye düşündüm. Neyse gelip tuşelediler ebe mesanemin dolu olduğunu bebeğe kalkan yaptığını söyledi Sancıyı biraz yükseltti sancın geldiğinde ıkın yap dedi ayağa kaldırmadı yatakta yapıcakmşım ben beceremedim sonra gel ben sana yardım edicem dedi sonta ile küçük abdestimi boşalttı büyük tuvalatim içinde bişey döktü eliyle bastıra bastıra çıkardı (sanırım elini soktu😶) Aradan çok geçmeden toplandılar başıma ve doğumum başladı bebeğim 4 kilo 150 gram olduğu için ne kadar ıkınsamda çıkmadı bastırdılar uğraştım ama mecbur kesi attılar Artık çok şükür doğurdum ve kucağıma verdiler kordon dolanmış ve iri olduğu için oksijensiz kalmış götürdüler yanımdan 4 5 saat oksijende kaldı sonra sağsalim geldi ve şuan yanımda mışıl mışıl uyuyor bebeğim😌 Topu topu 3 saatte oldu bitti herşey. Negatif kısmına gelinceee… 😑 Arka makatıma müdahale edildiği ve çok ıkındığım için sanırım basur sorunum oluştu ama nasıl sorunnn Allahım düşmanımın düşmanına bile vermesin doğum falan neeee Ayağa kalkamıyorum oturamıyorum yatamıyorum bi sıkıntı var artık ne diyorum çünkü başıma gelmedi hiç bilmiyorum Söylemesi ayıp aynada baktım bide ne görüyim Göğüs ucu kadar ikisi daha büyük 4 tane meme 😳 Ben şookk eczaneden ilaç getirttim eşime nere nasıl gidiyim yerlerde sürünüyorum acıdan ağrıdan bi iki gün kullandım geçmedi Cerraha gittim adam bile şokgeçirdi nasıl bu hale gelmiş dedi daflon ve proktolog fitil verdi kullandm biraz hafifledi ama gene geçmedi Eşim eczaneden anestol krem getirdi herşey onun altındaymış şimdi daha iyiyim çok şükür ama ne çektim perişan oldum 😞 Sıcak suya oturduğum için arada dikişlerim tazelendi 15 gün oldu ama hiç kurumadı apse yaptı Bunada şükür diyorum geçecektir zamanla inşallah. 🤲🏻 Yeter ki evlatlarımızı kucağımıza alalım sağlıklı sıhhatli. Yaşam kalitem çok düşük şu an zorlanıyorum bebekte biraz huysuz ama hiç şikayetım yok birde ayrıca 7 yaşında 1 e başlayan oğlum var onun dersleriyle ilgilenmeye çalışıyorum 🙂 Allah bundan geri koymasın kimseyi kimseye muhtaç etmesin 🤲🏻 Çok uzun oldu k. Bakmayın. Allah yardımcınız olsunnnnn ❤️❤️❤️❤️❤️❤️