NurBalli Atgcttl Kraft sky bebek için rahat ama bana hantal geldiği için Kraft Lima aldım diğerini hiç bilmiyorum
Xxz Atgcttl özellikle araba bagajına rahatlıkla sigabilen katlanabilir olan memnun kaldiginiz bebek arabası varsa bana yorum.olarak yazarsanız çok sevinirim çünkü aradığım en büyük ozellik o 🙈🙈😀
AylinB Atgcttl sky travel aldık henüz daha kullanmaya başlamak nasip olmadı ama duruşu, tutuşu,kullanışı harika.hantal da değildi tek basıma karnım burnumda oldugu halde katla kaldır indir yapabildim.
NurBalli cgelmas Kraft Lima hafif ve katlandığında sky ya göre bi tık daha az yer kaplıyor ve sürüşü daha tek elle bile kolay geldi herkesin görüşü farklı olabilir ama hafiflik ve az yer kaplama da Lima diğer hafiflik ve az yer kaplama sıkıntım yok diyorsanız tabiki sky herkesin kullanımla alakalı ✌🏻
cgelmas NurBalli Sky bir tık daha ağır sanırım ben hafif ve çok yer kaplasın istemiyorum arabamız var ama sonuçta her zaman eşimle çıkmıcaz arada ben de tek indirip kaldırıcam
Seyda90- Ben kraft pro-fit aldım ve çok kullanışlı bi çok özelliğe sahip gayet rahat sürülebilir ve katlanabilir aynı zamnda kendi yatağını çıkarıp pusetini takabiliyosunuz ilk aylar için, asonsör sistemide mevcut herkese tavsiye ediyorum..
NurBalli cgelmas işte bende o yüzden Lima seçtim diğer arkadaşların Kraft modelleri çok güzel ama araba bence kişisel herkesin kullanım amacı kullanımı farklı çünkü ben çok araştırdım bire bir şubede test ettim çünkü bende sizin gibi tek başıma yapacağım pazar dışında eşim yanımda olamayacak tüm gün benimle çünkü kendi işi olduğu için geçte gelebiliyor sadece pazar günleri tüm gün birlikteyiz birde asansör yok 3.kata tek başıma taşıyacam taşıması diğerler Kraft Lara göre hafif olduğu için hem de yer fazla yer kaplamadığı için tercih ettim mağazalara gidebilirseniz bence ne demek istediğimi anlayacaksınız şartlar herkesin farklı çünkü yer sıkıntım olmasaydı asansör olsaydı Kraft sky seçerdim yada başka Kraft model
NurBalli cgelmas mağaza sorumlusu da aynen öyle dedi zaten zaten bu arabaları aldığın zaman ilerde mutlaka baston arabaya geçiyorsun dedi ama dedi Lima da gerek kalmayacak dedi baston gibi rahat edeceksin dedi tabi onu ilerleyen zamanda tecrübe edeceğim daha kullanmak nasip olmadı bakalım
NurBalli cgelmas ben sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum dediğim gibi bebek arabaları biraz da kişisel oluyor kullanma şeklinize bağlı nasıl kullanacağınıza bağlı mağaza gidebilme şansınız varsa mutlaka deneyin ben ilk denemedim aldım pişman oldum sonra mağazadan değişime gitttiğim zaman daha iyi karar verdim. İnternetten alacaksınız denemeden almayın