annecikk_ Hanimlar biraz once post actim okursaniz sancilarim var acikligim varmi yokmu bilmem ama 10 dkkada bir vuruyor Meryem ana otunu simdimi koymam lazim?
Pinkyellow annecikk_ bilemedimkii bence hastaneye giderseniz birazdan eğer,yanınıza alın otu orda koyun garanti olsun .. buarada eğer doğum başladıysa şimdiden Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla gelsin bebişin☺️
150403 annecikk_ brn doktora gittim doktor)doğum dedi evde annem vardı habwr verdiler koydu hemen suya
Zeynepalya58 annecikk_ doğum başladığında koyman lazım evde senin adına biri koyup duasınıda okuyabilir birde büyük kovaya koyman lazım kavanoz türü bişeye koyma sakın rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah
annecikk_ Pinkyellow saol balimmm 🥺💗 amin cumlemizinki insallah💗 Yurtdisinda yasiyorum hastanede ne derler acaba yavurlar bugun aklima o geldi 🙈😂 buda benim yogam terapim dogal yagim yugum mu desem ki acaba🙈😂😂💖💖
61Aysen annecikk_ This is turkey hamam otu understand okey dersin😂gel sende iç de rabbim sana kolaylik versin Yardimcin olsun
annecikk_ Pinkyellow aynen ya otu gorunce bi kesin bu ne derler arkamdan konusurlar 😂😂😂😂 kolayca doguruyumda hepsi bir imana gelsin bak bak diyim bu ot sayesinde oldu diyim insallahh😍🙈🥺
Aaaasli annecikk_ Eğer doğum sancıların olduğundan eminsen koy hemen canım. Geniş rahatça açılabileceği bir kaba
Pinkyellow annecikk_ aynen bı bakmışsın senin sayende oralardada patlamis gitmiş😂😂 bende ilk başlarda diyodum ki acaba hastanede buna tuhaf tuhaf bakarlar mi sonra ebeye sordum biz yıllardır koridorda elimizde bu otla koşuyoruz rahat rahat getir sen demezmi😂
annecikk_ Aaaasli bilmiyorumki 10 dkkada 5 dkkada bi geliyo simdilik dayanabiliyorum sanciya.. koyarim da bosa gitmesinde istiyorum taa mekkeden getirtdim💗 cok tesekkur ederim balim💖
hgamzee7 Pinkyellow ayy gerçekten mi bende nasıl yapsam diye düşünüyordum birine versemde evde onu koysa diyordum içime su serptiniz 🤗
annecikk_ Pinkyellow meryem ana otu ticaretine baslarmisim 😂😂 rahibeler ellerinde otlarla kosarlarmis 😂😂 hay sanci arasi beni guldurdun Rabbimde seni hep guldursun😂💖 sancim biraz artarda hastaneye gidersem orda koyarim insallah 🥺🥺
Zuzuum annecikk_ boşa gitmez canım komple açıldıktan sonrada sudan çıkartıp kuruduğunda tekrar eski halini alıyo kapanıyo ve bir otu biçok gebede kullanabiliyorsun bikere kullandın bitti değil yani suya okuyosun zaten su sana özel ot kurudukça yeni birinde kullanılabiliyor
annecikk_ 150403 annemede veremedim ki suyundan icerim diye sokaga cikma yasagi var yoksa oda gelirdi simdi hemen🥺🥺🥺
Pinkyellow hgamzee7 sevindim canım evden kapaklı yuvarlak biraz derin orta boy bı saklama kabı koydum çantaya icinede Meryem Ana otunu hatta telastan unuturuz diye okunacak dualarida yazdim içine öle goturcem inşallah ☺️☺️