Miracefem ilk_heyecan_ bende aynı iğneden oldum aynı ilacı kullanıyorum sanki azalıyor gibi kanama. İnşallah benim de tamemen geçer gider. Sürekli yatıyorum tuvalete kalkıyorum sadece. Bu ara da sağıma soluma yatmamda bir sıkıntı olur mu hep sırt üstü mü yatayim? Bir de memlekete gelmiştim özel araçla yola çıkmam yine de sakıncalı olur değil mi
ilk_heyecan_ Miracefem yola çıkma bence ama illa çıkman gerekiyorsa doktoruna danış. 12 haftalıktım ben kanamam olduğunda şuan 27 haftalık hamileyim ve bana hala ilişki yorulmak uzun süre ayakta kalmak ve uzun yol yasak. İstersen yata yata git yine de sakıncalı bence. 2 günde bıçak gibi kesilmesini bekleme kanamanın benim 10 gün kadar sürdü ve hep kırmızıydı. Ama ilk 24 saat çok önemli diyor doktorlar. 24 saat içinde Allah korusun düşük gerçekleşmediyse %80 ihtimalle düşükle sonuçlanmaz diye okudumbi çok yerde. Gönlünü ferah tut bol bol dua et ve hep konuş bebeğinle inan hissediyor.
Miracefem MSBebek maşallaahh inşallah sizde sağ sağlim alırsınız kucağınıza dua edeceğim bende size. İlk gebeliğim olduğu için çok endişelendim bilmediğim için. Yaşamış tecrübe etmiş sizler içimi rahatlattınız Allah razı olsun. Çok ta streslydim bebeğimi etkiliyor du şimdi olumlu düşünüo onuda üzmemeye çalışıyorum sayenizde
kalben_duam Miracefem bende yaşıyorum aynı durumu 17 haftalık oldum hareket yasak. Çok korkma herşey olacağına varıyo
Melike9216 Miracefem öncelikle rabbim bebeğinizi sağ-salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Ben ilk hamileligimde en başından haftaya kadar ara ara adet kanamasi şeklinde yoğun kanamaalr yaşadım..her hafta iğne vuruldum ve her gün fitil kullandım sürekli.dinlendim. çok şükür kızım haftada doğmuştu su an 4 yaşında. Stres yapmayın icinizi ferah tutun bol bol.dua edin Rabbim size bagislasin inşallah.😊
Miracefem Melike9216 Allah razı olsun içimi rahatlattığınız için. Elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum sayenizde olumlu düşünmeye başladım. İlk gebeliğim olduğu için kanamayı görünce geçmez düşer diye korkusu beni mahvetti. Böyle örnekler stresinimi azaltıyor. Allah evladınızı size bağışlasın güzel günlerini göresiniz hep. Darısı tüm anne ve anne adaylarına olsun. Çocuklarımızı bize bağışlasın Allah ım sağ sağlim inşallah
Eymenimmmm Miracefem yok canim bisey olmaz srkli sırt üstü yata yata insan bi hal olur ALLAHIn izniyle atlatirsin bu donemi
Tugceasl Miracefem ilk önce rabbim sağlık sıhhat versin sana da bebeğine de inşallah 🤲🏻 Öncelikle kendini korkutma sen panik yaptıkça bebekde yapıyor Sadace su bile içmeye kalkarken dikkat et uzun uzun dinlen kitap oku sureleri aç dinle tuvalet haricinde kesinlikle ayağa kalkma
Miracefem Tugceasl evet haklısınız dün elimde olmadan korkudan çok stres yaptım. Bugun forum sayesinde daha da rahatladım. Çok çok sağolun yardımlarınız için
Duru999 Miracefem merhaba. Burda o kadar sizin durumda olan kadinlarin yazdiklarin okudumki sonu hep mutlu bitdi. Surec zor olsada mutlu dogum hikayelerini paylasdilar. Darisi basiniza🤲 duam sizle. Stress yapmayin herkesin basina turlur turlu seyler geliyor. Evladimiz icin katlaniyoruz. Allahin izniyle sag salim vakti zamaninda alin kucaniza amin🤲🤲 kendizi toparlayin. Allaha siginin o sizin kismetinizse Allah onu size nasip etmisse hicbisey onu sizden alamaz hep boyle dusunun🥰 stress katiyyen olmaz sakin olun bolca dua edin sakinlesdirin kendinizi. Duam sizle🤲🌸
Miracefem Duru999 o kadar güzel yazmışsınız ki.. çok haklısınız. İnşallah bir gün ben de doğum hikayemi paylaşırım burada. 16 hafta da nasıl bağlanıyor insan. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Tabiki Allahtan gelen başımın
Miracefem Duru999 Allahtan gelen başımızın üstüne. O neylerse güzel eyler. Sizin gibi güzel insanlar sayesinde daha da iyiyim psikolojik olarak rahatladım. Her şey gönlünüzce olsun benim de duam sizle
Miracefem Gul__ ilk gebeliğim olduğu için bilemedim maalesef acemiliğime geldi dün kuş gibi titriyodum korkudan. Allah ım inşallah bize nasip etsin bebeklerimizi sağlıkla. Benim de dualarım sizinle. İğne ve ilaç etki ediyor sanırım kanamam düne göre daha az geliyor çok şükür bitecek inşallah olumlu düşünmeye bebeğimi üzmemeye çalışıyorum elimden geldiğince
Gul__ Miracefem moralini hep yüksek tut önemli olan o iğne çok fazla etkisi oluyor allahım kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Miracefem Sinemm35 maşallaah inşallah darısı bana olsun. Çok teşekkür ederim ilginzi için içim rahatladı
Miracefem DefneUraz maşallah Allah size de iyilik versin sağ sağlim kucaklarımıza alırız inşallah. Sadece wc için kalkıyorum ayaklarım yüksekte tutuyorum. Soluma da yatsam sıkıntı olur mu peki
Miracefem Mkgnao ne kadar sonra kesildi bir de kaç haftalıksınız şuan bir sıkıntı olmuyor değilmi ? Peki bu kanamaların sebebi ne olabiliyor
Mkgnao Miracefem benim 1 gece de kanamam kesildi ama kahverengi lekelenme hiç bitmedi 18.haftada kanama tekrarladı hemen hemen hergün 2 hafta boyunca az miktarda kan geldi. Kanamamın bir nedeni bulunamadı sebepsiz kanama denildi. Şuan 20+4’üm ve hala kahverengi leke gelmeye devam ediyor.
Deletedmom60 Miracefem düşecekse pamuklara sarsan da düşer, düşeceği yoksa da tutunur, progestanı önlem amaçlı veriyorlar. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın, evham yapma. İstirahat et, lavabo dışında kalkmamaya gayret et
Miracefem Cemremmm çok çok teşekkür ederim ilginiz için gerçekten içimi rahatlatınız Allah razı olsun
YenidenAnneOlmak Miracefem 2 kere düşük yapmış ve bu hamileliğimde düşük riski yaşayıp aylarca yatmış biri olarak söylüyorum haftan çok güzel Allahın izniyle düşmeyecek🧿 istirahat et, yemeğini yatakta ye, namazını yatakta kıl. Geçmiş olsun🌸
Miracefem YenidenAnneOlmak çok teşekkür ederim inanın benim de dualarım sizinle. İnşallah bebeğinizin güzel günlerini göresiniz. Allah size bağışlasın onu. İnşallah güzel dilekleriniz için sağolun rahatlattınız beni Allah razı olsun.
Duru999 Miracefem cok tesekkur ederim Allah razi olsun🌸 tabikidee rahatlayin bebeynizle konusun 🥰 Allahin izniyle hersey guzel olucak🥰