Birdemetanneadayi 37+5 deyim son 1 haftadır geceleri uyuyamıyorum dönerken yatakta hareket ederken kasıklarım çok agrıyor normal mi yaşayan var mı ?
Eymenimmmm Birdemetanneadayi şuan 18 hftalik hamileyim ama 2. Gbeligim normal cnm agirlastin artik son haftalarindasin
Sinemarslannnn Birdemetanneadayi sırf bu yüzden çrş günü doktora gittim normal diyor cnm bebek büyüyor baskı yapıyor dedi
IincciI Birdemetanneadayi Bende 36 haftalığım hiç uykum yok 1 haftadır birde sürekli WC isteğiyle kalkıyorum sabahtan öğlene kadar da ruh gibi geziyorum 🤦🏼♀️🙄
mervecix Birdemetanneadayi bende 37+1 aynı durumdayım bak haka ayaktayım birşeyler batıyor sankı donerken az kaldı allahın ıznıyle gecicek
Eymenimmmm Birdemetanneadayi istersen sıcak duş al canim kasların gevşediği icin rahatlatiyo bn ara ara aliyodum gece kalkip rahatlatiyodu
Ezgim Ben 1 aydir uyuyamıyorum geceleri 5 ten sonra anca daliyorum uykuya allahtan çocuklarım uyuyor lar 9 a 10a kadarda uyuyorum bende o arada🙈 sin 1 haftam gerci artik ondan sonra bebisimle otururum 😂
2ErkekAnnesiiiii O bendede var kafayı yiyorum 36+3 üm 3 haftadır filan artık uyusam diye bekliyorum sabaha kadar duvar izliyorum
busbus35 Saat kaç oldu hala tık yok bir aydır böyleyim evde yastıkla geziyorum 😁👀 Sabah uykum geliyor busefer oğlum uyanıyor