Deryademirel Biliyorsunuz ki birçok hurafeden oluşurmuş laflar var. Hamilelikte saç kestirme, kestirirsen bebeğin ömrü kısalır gibisinden.. doktorum birşey olmayacağını söyledi ama yinede içimde bir korku oluşuyor. Saçlarını kestiren var mı acaba hamileliğinde ☺
CemaLefe Deryademirel canım allah uzun ömür versin Rabbim istemezse hiç bişi olmaz inanma ole seyleere
Ahugozlu Deryademirel gecen hafta kestirdim Valla. Bi Iki dini bilgisi Cok olan kisilere sordum. Hurafeden Baska birsey degil. Rahatlayiverdim Valla. O kadar uzamusti ki... Hem o zaman kolumuzu bacagimizi almayalim. Kas biyik almayalim. Tirnak kesmeyelim... Kes gitsin Valla...
Duygucoban Deryademirel Ben doktoruma sordugumda cok gulmustu hatta benimle Dalga gecmisti iste analik bole dusunuyon herseyi 😂
Fidashka Boyle hurafelere aldirdikca insanin basina gelirmis,aldirmamak lazim.Ama yinede icinde kaliyosa kestirme o zaman tatlim
Deryademirel Fidashka inanmak demeyeyim ama sonra allah korusun birşey olursa kendime çok kızarım onun için bi şüpheye düştüm 🙈
Deryademirel CemaLefe aminnn inşallah, çok haklısınız boşa şüpheye düşmeyelim. Verende rabbim alanda.. birseycik olmaz inşallah 🙏🏻
CemaLefe Deryademirel olmaz ins bunları düşünüp üzülmeyin kavusacaqiniz kucaqimiza alacaqimiz ani düşünün beni çok rahatlatiyo içime bi sevinç huzur geliyor tavsiye ederim ☺☺😙😙