Gul2808 8+5 haftalık gebeliğim kornual gebelik sebebiyle eylul ayında 8 günlük iğne tedavisi ile sonlandı şimdi diğer adet tarihine kadar olan günü düşük kanamasının başladığı günden itibaren mi başlıcam yoksa bittikten sonra mı başlıcam 🤦♀️
prensmusta Gul2808 benim düşüğümde kürtajdan sonra birkaç gün kanama geldi,kürtajdan 30.35gün sonra regl olursun demişti doktorum,dediği gibi de 35gün sonra geldi o ilk regl olmuş oluyor yani
Gul2808 prensmusta ilk gebeliğim kürtaj la sonlanmıştı onda dediğiniz gibi 2 3 gün lekelenme gibi kanama olmuştu ama bu sefer doktor 30 gün içinde adet olmasan gel dedi düşüğün başladığı günden itibaren saymaya başla dedi ama kime sorsam farklı bir cevap alıyorum kafam iyice karıştı
prensmusta Gul2808 tabi yine en iyisini doktorun bilir ama bana 30.35gün sonra regl olursun demişti,yine bi görün istersen için rahat etsin
Serpilkrgn Düşük yaptığınız ilk gün mensinizin ilk günü olur. Gebelik sonrası kürtaj olan kişiler bazen adet olmadan gebe kalır son adet tarihi kürtajın ilk günü sayılır