gokcek07 Ulkuatly 4 ay boyunca neler çektim neler, hiç bir çözümde bulamadım malesef 🤭 sonrasında tabi normale döndüm ama gel bi de bana sor ah o bulantı, istifra günleri, sağlıkla gelsinler evlatlarımız
Tuba04 Ulkuatly bana prilam Dr bile etki etmemişti günde 3 kez kullanmadım kusmaktan psikolojim bozulmuştu ortalıkta ruh gibi geziyordum en iyisi zofer doktoruna danışarak bunu kullanmalısın
Tugcem50 Benimde zordu 7.haftada başladı 12.haftada bitti en iyi midemi tutan sabah yataktan kalkmadan cubuk kraker yemek gün icinde birkac kez yine yedim ve hep cok ac hissettim uykudan uyanıyordum aclıktan beyaz peynir domates salatalık ekmek arası bunu yedim genelde yemekler midemi bulandırdı corba ictim icine ekmek dogradım mümküsü birisi yemek yapsın sana yapan yoksa acık alanda ye derim muz bol bol ve tatlıyı tuzluyu birbirine yakın dakikalarda yeme bekleyen yemek yeme meyve ye bol bol suyu birden icme sütü birden icme dinlenerek yudum yudum ic kolaylıklar insallah uzun sürmeden atlatırsın bulantını
Ulkuatly Tugcem50 amin amin ama ben bulantım oldugunda agzıma hıc birşey alamıyorum yiyemiyorum bile yanı herkes dıyor şunu ye geçer ama o nu yıcek kadar bıle normal olamıyorum
Ulkuatly gokcek07 gercekten bende daha 2 aylık olcaz henuz fakat şiddetli bir mide bulantım var, ve hıc gecmıyor hanı sabah kalkınca baya şiddetli oluyo ve aksama kadar gecmıyor umarım en kısa zamanda gecer 😒
Nazlicann1993 Ulkuatly ben de böyleydim 6 kilo verdim hatta 5.ayda geçti bulantilarim. Sonradan iştah açılıyor
gokcek07 Ulkuatly Ah bende gün boyu öyleydim 4.aydan sonra rahatladım 7.ayda bu seferde mide yanması başladı ama mide yanmasına şurup flan iyi geldi
ayseeerl13 3.ay sonunda bitiyor canım iştah artışı oluyor bende ilk 3 ay mide bulantısından yemek yemiyordum
Nesse86 Ulkuatly Malesef cok nadirde olsa siddetli oluyor.Bendede öyleydi ne ictiysem fayda etmedi 5.ay bitene kdr cektim hala kusmam var koku hassasiyetim var tam olarak gecmis degil umarim sizinki tez vakitte gecer.Allah yardimcin olsun.