Busra_41 Erkek annelerine sorum olucak 40 haftayı dolduran var mı? erkek erken gelir diyo bazıları bazılarıda geç gelir diyor kafam karıştı? 😂
Essaismail Busra_41 canım benim ilk oğlum tam 38 haftalıkken normal doğumla gel di şimdi 2.Ye hamileyim 35 haftanın içindeyim bakalım bu ne zaman gelecek sabırsızlıkla bekliyorum 😊💙
esloka Busra_41 40+5 de geldi kardesiminkj erkek veya kiz diye birşey yok döllenme ile alakalı ileriki haftalarda agirlasirsin çantanı hazırla artik
61Aysen Busra_41 Erkek bebsk erken gelir ilk defa duydum genelde kiz zamaninda gelir erkek bebek gününü gecer derler benmde oglum olcak merk ediyorum benim halam 42 haftalikken doğum yapmisti yanls hatirlamiyosm
Busra_41 Essaismail bende şuan 33+3 oldum daha hiç bir hazırlığım tam değil onun için merak ediyorum. Bir de ilk olunca 😊
Yenibebekyeniheyecan Busra_41 kizlarim 36. 5 gun biri 38 haftada biri geldi oģlum 28 haftadan doğum pozisyonun almış kafasini yerleştirmiş çıkma peşinde iğne ilaçla tutuyoruz bebekten bebeğe gebelikten gebeliğe değişiyor cnm