prensmusta Fatma3447 30+2 deyiz ama sırt,bel bacak ağrıları çok fena,doğuma kadar nasıl dayanırım diye düşünüyorum 😒yatakta dönüp duruyorum ağrılarımdan,Rabbim hepimize kolaylık versin
Ozgsgr Fatma3447 pazartesi 31.haftaya gireceğiz inşallah. Ama bir haftadır flan özellikle akşamları yatınca nefesim yetmiyor sanki göğüs kafesinin orası pır pır ediyor gibi oluyor. Daha kontrolüme var gidince soracağım doktoruma normaldir sanirim bu durum😁 bazen korku ve panik yaşıyorum nasıl olacak doğum vs. Diye sonra kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum . Ama günler geçtikçe heyecan artıyor😍 sağlıkla Allah in izniyle zamanında kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı 💕
61Aysen prensmusta bnde 30+2 haftym sirt bel agrisin oluyo bndede gece uyuyamiyrm gundz biraksm aksma kadr uyurm ikide bir de tuvaleti ziyaret ediyorm😂
Fatma3447 61Aysen malesef o bendede var gece 3 te felan ytym eşim gececi sabah geliyor birlikte kafayı vuruyoz yatyz ama yanla yapıyorum bu Aral bebek kilo alımı için gündüz kendimi aç bırakmam lazım
prensmusta 61Aysen o tuvalete sık çıkma bende de başladı,ama o idrarımı yaparken çok mutlu oluyorum,sanki ağırlarım bile azalıyor o an 😌
61Aysen Fatma3447 bn sabh kalkiyrm esime kahvalti hazirliyrm onla beraber kahvalti yapiyorm o ise gidiyo aradn 1 sat bazn 2 saat geciyo bn geri yatiyorm 1.2 saat uyuyorm snra kalkiyrm öle duruyorum ama kalkmasm geri bida uyurm bnde kan ve b12 düşüklüğü var oda tetikliyo sanirsm halsizligimi
strongmom Fatma3447 ben toplamda 7 kg aldım doktoruma göre çok güzel gidiyorsun dedi ama nefesdarlı var onu da, sordum doktorum bebek 31 haftalarda üste çıkar göbek seviyesinde ve göğüs kafesinin oralarda durur dedi o yüzden nefes darlı çekiyorsun demişti 🌼
61Aysen prensmusta oturdgn veya yattign yerdn kallarsn saniyelk kasilman oluyomu seninde kalktgm an bi agri giriyo kasığıma 3.4 adim atinca geciyo
Elmaveannesi 32 haftalik olduk kizimla. Benimde bel agrim cok oluyor. 2 dakka yurusem nefes nefese kalıyorum. Bebegim tas gibi oluyor içerde, baya yeri daraldi heralde artik zorluyor. Bide geceleri burun tıkanıklığı cok yaşıyorum
prensmusta 61Aysen bugün ilk defa oldu bende,bulaşık yıkarken oldu o da ayaktayken,bikaç defa girdi,acaba devam edecekmi diye bekledim,olacak heralde bundan sonra hep🙄
Fatma3447 61Aysen He kan önemli kan yapan şeyleri yiyin bende çok kansız ve vitaminsizim vlh elerimden çok belli
Fatma3447 strongmom He saol teşekkür ederim evet fazla kilo almamışsın ben biraz aldım en son 10 kilo almştım şimdi kaç kilo olmuşum bilmiyorum
busbus35 On yastıkla sabahlar olmasın bir koltuk bir yer bir yatak odası 😁bak saat kaç oldu yatamıyorum kalkmak zor birde erken doğum korkusu sardı postları okuduğum için napcam bilemedim sbaah uykum gelior busefer oğlum uyanıyor uyku haram oldu 😁 kemiklerim batıyor başka sorun yok şükür ama. Son haftalarda geçmiyor ya