Nesse86 prensmusta Bu son zamanlar cok zorluor az kalmis dioruz ana daha iki aya yakin zaman var hic zmn gecmior
MaviMasal prensmusta bana ayakta kalmak yasak malesef. Zaten sezaryan istediğim için ayakta kalmamın da bi anlamı yok 😅😂
prensmusta MaviMasal benimde bu ara yapabildiğim tek yürüyüş tuvalete gidip gelme,sık idrar yüzünden😒
YavuzCagan prensmusta şiddetli uykusuzluk ve şiddetli bir sırt ağrım var gecelerim ağlanıp sızlanmakla geçiyor desem yeridir yatsamda ağrıyor kalksamda normalde 1 aydır sırt agrım var bu zamana kadar sıcak su torbası koyarak rahatlıyordum ta ki şu 4 5 güne kadar sıcak duşve sıcak su torbasıda fayda etmıyor artık malesef 31 haftalıgız yarın 🙋♀️
prensmusta YavuzCagan bende geçen gün yarım saat duşun Altında kaldım ,o an iyi ,çıkınca yine ağırlar devam,kolonya ile bacaklarımı fln eşime ovdurdum artık,o da biraz iyi geliyor,deneyebilirsiniz👍🏻
Mom092 prensmusta off hic sorma mukemmel gunlerimdi benim😂ne agri cektim ne bisey hafif mide bulantilarim yine basladi benim🥴
annecikk_ prensmusta aminnn insallah cumlemizi cok tesekkur ederim😍 banada gecmiyodu gunler simdi saka gibi geliyor🙈
EsraUmt 57 kilo ile hamile kaldım 35+6 Son 29 00:00 itibariyle son 28 gün kalıyor şu an itibariyle tartıldım 79.600
rodin123 prensmusta sağlıklı doğsunlar birde doğduktan sonra da ayrı bi problem.var bizim iyilesmemiz çocuğun bize.ve dünyaya alışma evresi epey zorlu bir süreç sütünün gelmesi de ayrı tabi 😀