Sevgisena_54 Leylaminannesi şu an için gayet rahat kullanışlı duruyor tentesi takip çıkarılabiliyor içi fos fos baya yumuşak 13 kiloya kadar kullanılabiliyor saklanmasa sallayınca sallanıyor alt kısmı eğimli oluyor zaten . Kendi kendini ayağıyla sallayıp uyutan bebeler biliyorum bi kaç aylık olunca 😀👍
haziranin25i Leylaminannesi ben puset aldım hastane çıkışı ve araba için rahatlıkla kullanımı olsun diye 😎
haziranin25i Leylaminannesi https://www.babyci.com.tr/product/2021-model-prava-canton-premium-travel-sistem-bebek-arabasi-gold-siyah-kumas/ özellikleri burda da yazıyor kuzum. 🤗
bir_pasa_annesi Leylaminannesi cnm buda kullanışlı ama ben sadece 50 gün kullandım 2 ay diyelim oda sadece 3 4 kere bebek agırlastıkça kullanman zor oluyor ve tasıyamıyorsun puset al eğer bunları düşğnmüyorsan bebek arabası en mantıklısı benim kurtarıcım o oldu hepsinin kullanımına da baktım
Zerin1234 Leylaminannesi bence puset bende puseti daha rahat olduğunu düşünüyorum ve alacağım da Allah nasip ederse
Ebruelif72 Puset ı tek başına taşıma n çok zor bebek le birlikte çok ağır oluyor bebek dönmeye başlayınca sıkıntılı oluyor düşme riski var çünkü. Eğer Puset ı tek tadilayacaksan al yoksa çok zor yani. Kızım da aldım eşim taşıyor Du ona bile ağırdı beraber tutuyor duk çoğu zaman kızım dan kaldığı için ikinci ye de kullanacam şimdi ama var diye yani yoksa çok kullanışlı değil ler
Derino Oozzee bende pusette var portbebede ama ben hastaneye giderken portbebe ile gitmeyi düşünüyorum çünkü eve gelince hemen makinaya atarım ,pusette kumaş tarafı çoğunda çıkmadığı için yıkama şansı olmuyor .bendeki port bebenin altında İnce sunta üstünde sünger ince yatak var eğilip bükülmüyor o yüzden ,puset biraz ağır oluyor bunla da taşımak rahat yani .
Derino Oozzee ben ilk kızımda almıştım Civilden çantası ile birlikte kot rengi babyli bişey markası sanırım çok sık yıkadım bozulmadı iyi çıktı .pusette e -bebek joie.
Adeviye Leylaminannesi canım puset daha kullanışlı ama arabaya takılan alırsan daha iyi olur çünkü ağır oluyor taşıması zor oluyor
Elif0316 Leylaminannesi puset araba için iyi normal de baya ağır oluyor yani yürüme mesafesi için biraz sıkıntı. bu hafif o açıdan iyi ana araba için bu pek tavsiyem değil.
Edu-35 Leylaminannesi ben 5 ayına kadar kullanıyorum araçta puseti.5 aydan sonra araç koltuguna geciyorum.benim elim kolum puset,her yere rahatca tasıyabiliyorum zarar görmeden.fakat sürekli kullanılmayacaksa, evden fazla cıkmayacaksa bebek buda iş görür.çünkü puseti elde tasımak cok zor bebek ağırlasıyor sonucta.
Oozzee Derino pusetim var canım, Stokke Xplory V5 bebek arabamın puseti var, gene Stokke’nin ama çok küçükken kıvrılıp kalıyordu ilk bebeğim onun içinde, ağır bi de onu taşıması, o yüzden port bebe almak istiyorum. Teşekkür ederim cevap için🤗