Azizesoran Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. 28+6 haftalık hamileyim. Son iki gündür özellikle bugün bebeğim aşırı hareketliydi. Hatta hiç uyumadı diyebilirim. Hep kıpır kıpırdı sabah 5 buçuktan beri. Normal mi? Yaşayan var mı? Bu bebe ne zaman uyuyacak?
babyceylan Azizesoran 😂 ilk gebeligimde geçe kalktıgımda bile oynuyordu hiç uyumuyordu arada uyuyunca da bu sefer ben korkup rahatsız ediyordum dürtüyordum çünkü uyumasına alıştırmamıştı beni pek doğunca da bir o kadar uykucu çıktı 😂 kontrol zamanı sorun gene siz ama korkmayın normal
Mihre Azizesoran 28+5 im ben de. Son günlerde ekstra hareketli evet ama bu çok güzel bir şey. Doktorlar her zaman hareketli bebek sever,sağlıklı olduğunun göstergesidir der. Endişelenecek bir durum yok☺️
haziranin25i Azizesoran sabahları onun tekmesiyle uyanıyorum desem yeridir 😂 karnımın acıktığını kızım sayesinde öğreniyorum sagolsun anası gibi pis boğaz olacak anlaşılan 🐥🤗
Nasi95 Oyle oyle. Surekli hareket halinde. Hatta babasinin sesine bole tepki verdigi icin, gece esim bisey derken, aman yuksek sesle konusma uyanmasin diyorum 😂😂😂
Azizesoran Yaaa hepinize çok teşekkür ederim hemen cevap vermişsiniz 😍😍😍❤❤❤ Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah. Evet zaten hareketliydi de arada bir uyurdu. Bugun hiç uyumayınca tereddüt ettim 🤭
Girlpowerbabe Azizesoran ben de 28. Haftadayım ama benim en başından beri(17.hafta) böyle hiç durmuyor ben de anlamıyorum ne ara uyuyor ama sabah 5 te falan uyandırıyor beni tekrar uyumak için sakinleşmesini beklemek zorunda kalıyorum artık çok güçlü vurduğu icin gece uykusunu o uyuduğu zaman uyuyabiliyor uyandığı zaman uyanıyorum gün içinde de max 1 saat hareketsiz kalıyor onun haricinde hep bam güm👊🏻