Denizkubra Kizlar karnimin alt tarafindan tık tık tık diye ses geliyor oturdugum zaman 31. Haftam bitti iste bugun iki hftdr gozlemliyorum boyle oturunca alt tarafindan ses geliyor ne olblr bu bebegin hrkti mi yada oturdgm icin sksyor mu ne oluyor :) yasayn var mi ?
gokcek07 Denizkubra tatlım endişe etme hıçkırık o, anne karnındaki nefes alıp verme egzersizleri sonucu oluyor çok doğal hatta olduğu için sevin ☺️
Denizkubra Melekhamza ya kalp atışımi diye dusundm ama oyle degil gibi sanki baya duyuyorm sanki ama hickrmasi olablr sanki evet 🤦♀️🙏
sevara Denizkubra bende şaşırmıştım ilk zaman. Çars çurs diye ses geliyor birden kalkınca veya yattığımda başka tarafa dönünce 😅 doktoruma sordum magnezyum eksikliğinden dolayı korkma kırılmaz dedi😅 magnezyum kullanamıyorum ben böbreklerime ağrı veriyor sade soda ile dengeliyorum.
Nasi95 Evet bendede oyle oluyor 30 haftadayim. Sanki oturmus cekicle vuruo surekli ayni yere ve ayni araliklarla. Hickirio
Denizkubra sevara hmm banada doktorum magnezyum verdi arada kullanyrm ama maden suyuda kemikler icin cok faydali 🙋🏻♀️ bisey olmuyordur degil mi o cit cut seslerinden
MucizeBirKalp Bebegin emme isini çözmüş obur bir bebek geliyor dedi bana doktorum bebeğim parmağını emiyodu 🤣 haftalardır da hep ayni yerde kalp atisi tarzi pit pitlar hissediyorum ozellikle geceleri, hıçkırık yani 🤭