Gunesveay Çok teşekkür ederim.
Bir gün rahim filimi çektirmek için silodaki ECHOMAR merkezine Cevat beye gittim rahim filmin ayrışırız çok kolay çekildi. Sonucumu doktora göstermek için kendi doktorumdan randevu almak için hastaneyi aradığımda doktorun hastaneden ayrildigini söyledi düzenli olarak gittiğim kadın doğumcu artık yoktu ve sonucu kime gösterecektim hemen internetten sürekli karşımıza çıkan bir doktorun reklamı cıktı sanki bizim sunucumuzu birine göstermek için doktor aradığımızı biliyormuş gibiydi özel hastanede doktor hemde tüp bebek doktoru hemen randevu istedik şansımıza ve aynı güne randevu verdi muayne sırası beklerken heyecanlandım sanki herşeyi o kapıdan içeri giderip başlayacaktı.Sadece rahim filmi göstermek için geldik dedim eşimde benimle beraberdi oda gelsin dedi muayne etmek istedi doktorum muayne oldum herşey çok güzeldi bi kaç tane test istedi tripod için endokrinle görüşmemin iyi olucağını söyledi onada randevu aldım sorun yok gibiydi vitaminler verdi eşim için test işte spermiyogram sonra urulojiye görünürde bir sorun yoktu sadece ufak bir hareket sorunumuz vardı vitaminleri kullanıp 3 ay gelmeyin dedi kadın doğumcu tabi bizim çocuk istediğimizi ve olmadığını söyledik yenisiniz dedi olur dedi şunlara dikkat edin diyip bize vitaminler verdi eşimde urulojiye gitti varikosel olabilir diye muayne oldu şükür birşey yoktu üroloji 6 ay vitamin kullanıp esin gelmesin dedi ve bize hep verdi spermlerin hızını arttıracak yumurtlamaya da kullanacakmışım. Bi kaç ay kullandık ama artık çok merak ediyordum neden olmuyor artık her ay adet olmak istemiyordum gebe kalmak ve tedavi olmak için tekrar hastanenin yolunu tuttum tsh.4.0 endokrin doktorum gebe kalmak için 2.'nin altında olmasını gerektiğini söyledi hemen tedaviye başladık ve şükür inmişti artık kadın dogumcuya gidip dediginiz sürece denedik olmadı napalim dediğim de artık gel Sena dedi ve bu sefer de doktorum hastaneden ayrılmıştı gazisomanpasa yeniyuzyil hastanesi den ayrilmisti karsiya umraniyeye gitmisti. Bizde onun peşinden hastaneye gittik tedaviye tam basliycaktik benim yumurta toplama zamanım laboratuvarın bakım zamanına denk geliyormuş riske atmayalım dedi bir sonraki ay oldun dedi uff artık sıkılmıştım ve beklemek istemiyordum ama bundada var bi hatir dedik bu ay da adetin gelmesini bekledik adetimiz geldi sonraki ay randevu almak dokturu aradım busefer de doktor hasta hastanede yok hastalanmış da olduk bu sefer demi olmıycak derken doktor hanım hastalığında bile bizimle görüşüp bir başka prof. Dr. Fatih Durmuşoğlu görüşmemişti bizimle ilgileneceğini söyledi iyileşince tekrardan kendisi bizimle ilgileneceğini söyleyince çok memnun oldum. Evet artık tedavimiz başlıyordu çok mutluydun iğnelerimiz oldu yumurtaları büyütmek için ilk başta yumurtladı büyütüp yeterince büyüyünce toplamak için hastaneye gidip anestezi altında yumurtalarım toplanacakti heycanla yumurtalarımı buyurdum her gün iğneler acılar son bulacaktı ve 11 tane çok güzel yumurtam toplandı. 9 tane embriyom olmuştu sonra 6 tane düştü en kaliteli olanları transfer edilecekti hergun bizi arayıp embriyolar hakknda bilgi verdiler ve 3. Gün transfer için hastaneye gittik tek embriyo verilcekti operasyon sırasında cifr embriyo transfer edildi şuan transferimin 3. Günündeyim ve bebeklerinin tutunmasını bekliyorum. Inşallah benimle beraberdir iğneler tüm acıları unuttum artık onların benimle olmasını öğrenmeme 9 gün kaldı rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin. Operasyon gitmeden Meryam süresini dinledim namaz kıldım Allaha dua ettim hayırlısıyla olsun hayirsizsa geri dursun herşey Allahtan ilk denememiz olacak inşallah tutar. Yolun çok başındayız inşallah başkasına da yardımcı oluruz. Internetteki hiç bir şeye inanmayın bu benim yolum böyleydi herkesin aynı olmayabilir kürler ise yarayan olabilir ama herkeste olmaz çok fazla yumurtlama testelrine para verdim internetten aldım hepsi para tuzağı tek çare inanç ve güzel bir doktor bulmak benim şansım doktorumdu. DOÇ. DR. MERKEM KÜREK EKEN HİSAR HOSPİTAL 🌺🌺🌺👶🏼🧿👶🏼🧿