• Doğum
  • Suni sancı alanlar kaç saatte dogumhaneye girdiler acaba?

40 haftalık hamileyim benim kız hala gelmedi. Sancım ağrım hiç yoktu ama bugün sırt ve sırt ağrısı bele vurdu bel ağrısı oldu sevindim geliyo kızım derken ağrılar bitti. Salı günü malesef suni yada sezaryan dedi doktorum ama ben sezaryana pek yanaşmak istemiyorum bu haftaya kadar bekledim normal diye. Suni alanlar nekadar süre de saatte doğuma girdiler yazarlarsa çok sevirim aklımdaki soru işaretleri giderse iyi olabilir kızlar.

Sabah 8,30 gibi sancı verilmeye başlanmıştı 12:25 de doğum yaptım ben canım ama benim suyum gelmemişti 5cm açılma sonrası patlattı ebeler ondan kaynaklı uzun sürmüş olabilir 🤷‍♀️

Nktozkn He okadarsa hiç sorun değilmiş ya. Yani su gelirse daha erken de olabilir minumum 3 4 saat öylemi.?

Seymaaygzz bence hiç korkma herkesin acı esigi ve vücut tipi farklıdır kimi 3 saatte kimi 10 saatte doğum yapar. Bence hiç bunlari düşünüp kendini strese sokma. Akışına bırak her şekilde bebeğine kavuşacaksın. Kimseyi de dinleme suni sancı gerektiğinde iyi birsey bizler için. Bende senin gibiyim bekliyorum 40+2 olacağım 12 de. Ama hala sancı yok nişan yok sadece 1 cm açıklık vardı. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bol bol Meryem suresi oku dua et. Kopkolay doğumlarımız olsun insallah🧡

Seymaaygzz valla hiç bilmiyorum ki canım ama benim açılmam hiç olmuyordu 2cm kalmıştı hatta ebe bana normal doğuramazsın sen demişti doktorum geldi hemen suni sancı başlattı ondan sonra çok hızlı oldu benim açılmam 10 cm tam açıklık olunca hemen doğumhaneye aldılar 10 dk sürmeden doğumum oldu 🙂

Seymaaygzz herkesin farklı oluyo canım ben sıfır açıklıkla girdim suni sancı aldım 36 saatte doğurdum ama sancı çekmedim son saatlerde sadece hissettim okadar ben ords yatarken bi sürü hamile geldi sancısını aldı doğurdu doğurdu çıktı hep herkesin başka yani☺️

Zynbgvn Aynen öyle gerçekten benim hiç korkum olmazdı ama bekleye bekleye korku oluştu canm. Amin inşallah ❣️🙏🙏

feamtrmea Uzun sürmüş sizinkide evet. Sağlıkla bı ciksaydim doğumdan yada kendi sancım gelir inşallah çokça dua istiyorum herkesten🙏🙏

Seymaaygzz evet doğurmak kolay cidden o sancılar insanı mahveden 🤭 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin tek avazda kurtarsın tüm bekleyenleri inşallah

Seymaaygzz ilk dogumum da sabah 10.00 da giriş yapmıştım akşam 22.15 de normal doğum yaptım tam 12 saat çektim ben suni sancı. Bakalım ikinci bebeğim olacak inşallah kendi sancım olur ve normal doğum olur diye dua ediyorum 🌼