mmavi Merhaba arkadaslar, maydonozun gebelikte zararini biliyorum, ama dolma sarma mucver vs gibi yemeklerde konuncada yenmiyor mu? Cok sarma cekti canim esimde yaptirmis sagolsun ama yerken bi endisem var abartiyor muyum?
61Aysen mmavi bn koydum sarmaya hatta bi ara ekmeğin arasına koyup yedim köfte yaptim icine doğradım bisey olmadi bi sorun yok şükür bn yerken maydanozun zararli olduğunu bilmiyodum
Emoztrk mmavi maydonuzun gebelikte zararlı olduğunu bilmiyordum salatalarda yiyorum bir sıkıntı olmadı
Yagmur_C mmavi ben maydonoz aşerdim resmen canım yarım Demet falan da yiyorum sabahları 21.haftadayım şükür bişey olmadı ama düşük riskin varsa sorun oluyor diye biliyorum yoksa bir avuç maydonozdan bişey olmaz doktorum öyle demişti
Ygmr76 Okadar dan bısey olmaz canım bende yedim senın gıbı endıselenmıstım onemlı olan maydanozu onune koyup da demet demet yememekmiş içini ferah tut 🙏
alindas Ben limonlayıp yiyorum salatalarıma katıyorum 29.haftadayım bi sorun yaşamadım. Normal bir gebelik geçiriyorsanız sorun olmaz BENCE
Yasmin3565 İlk üç ay maydonozu eline alıp yemek ve suyunu içmek zararlı onun dışında bi sakıncası yok 37 haftalığım her türlü yemeklere salatalara koyuyorum hiç de bişi olmadı rahat olabilirsiniz
Yasmin3565 İlk üç ay maydonozu eline alıp yemek ve suyunu içmek zararlı onun dışında bi sakıncası yok 37 haftalığım her türlü yemeklere salatalara koyuyorum hiç de bişi olmadı rahat olabilirsiniz
ikizminikler mmavi ben herşeyin yanında yiyorum maydanoz 🤷🏻♀️ Salatalarda kahvaltıda felan hep tüketirim ne gibi bi zararı olacak ki
Burcinisp88 mmavi maydonuzun sapları sıkı tıymış doktorum söyledi. Öbek öbek yemediğiniz saplarından çay yapmadığımız sürece bir şey olmaz afiyetle ye dedi
Cigdemanne_01 mmavi çiğ bir şekilde ve fazla tüketirsen zararlı olabiliyor ama korkma öyle bişey olmaz yiyebilirsin