Minikkus00 Kızlar henüz yeni hamileyim . Çok merak ediyorum . Daha çok erkek kız bebekte neler yaşanıyor belirti olarak vs ? Paylaşımlarınızı bekliyorum . Allah hepimizin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🥰🙏
Arzu1994 Minikkus00 canım gerçekten hiç bir hamilelik bir olmuyormuş . Benim bir kızım vardı bu kesin erkek dedim Buda kızmış hayırlısı olsun ama her iki hamilelik birbirinden çk ayrı
Beker Minikkus00 ya ben öyle şeylere inanmıyorum canım açıkcası insan vücudu neyi özlüyorsa neye ihtiyacı varsa bence onu istiyor. Ben aşırı derece de uyudum hatta günde 18 saat uyuduğum oluyordu. Aşırı derece de ekşi tükettim bardak bardak limon suyu içtim. Rabbim izin verirse bir oğlum olacak 🙏
Yasmn05 Minikkus00 ben belirtilern bi etkisi oldgna inanmyorm ama yumurtlama soldan olrsa kız oluyo artk ona neredeyse inancm cnkü benm iki kere sol ikiside kız
Aratzeynep Minikkus00 bende söylentilere inanmiyorum ama başından beri erkek hissettim çok limon 🍋 yiyordum hala da yiyorum ilk 3 ay hep uyudum nerdeyse hep uzanıp yatıyordum ve hiç kusmam olmadı şu an 18 haftalığım ve oğlum olucak bunları belirtiden sayıyosak tabi
Abece Belirtiye göre cinsiyet olmuyor boyle söylentilere inanıp bellentiye girmemen daha iyi canım sonra beklediğin gibi çıkmaz belki
Ayca28 Beker bende bende 😹 çalışıyordum hamile olunca idari izine çıkardılar çalırişırken 5saat uyurdum anca resmen Allah acıdı Halime diyorum kilo kilo limon yedim oğlum olcak Allah ın izniyle 🧡 Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı ve Onlara sağlıklı hayırlı huzurlu ömür nasip etsin inşallah
Gzmmmmmm Ben Çok araştırmıştım bütün belirtilerim erkek olaraktı ama Kızmış yani Hiç Belli Olmuyor Değişiyor kişiden kişiye ☺️
Acemianne98 Gzmmmmmm aynen bende öyle hatta ilk erkek dediler doktorlar 27 haftamda da bacakları açmayınca kız dendi bana sorulursa bütün belirtiler erkek ama şu an kıza benzetiliyor 😂
ADamla Belirtilerin kesinlikle etkilediğini düşünmüyorum herkes bana kesin kız dedi oğlum olacak. Aşırı bulantım vardı, sürekli kusuyordum, hep ekşi yedim hala daha tatlı yiyemiyorum 19 haftalık olduk.
momelif ADamla benimde ayni belirtiler vardi erkekti tatlidan tiksinme portakal suyundan tiksinme erik aşkı, eksi elma hep onlri yiyordum
Gzmmmmmm ilknirvanam123 Bulantım hiç olmadı , Karnım sivri gibi gidiyordu Vs Nette erkek belirtilerin hepsi vardı bende ☺️
Rmeysa_1661 Minikkus00 valla genel sayılan belirtilerin gerçek olduğuna hiç inanmıyorum nedeni ise kız bebek belirtileri ile gebelik sürecini geçirip 2 tane oğlumun olması 😂 bu tamamiyle eğlence amaçlı yapılmış bişey bence
Acemianne98 Gzmmmmmm valla canım bende 17 haftamda doktor erkek dedi 27 haftaya kadar erkek bildik sonra bu hafta şeker yüklemesine gittim sordum tekrar bacakları sıkı sıkı kapalı göstermiyor ama kıza benziyor dedi doktor daha da net bi şey bilmiyoruz
SeymaK Her hamilelik farklı ya benim bulantı tiksinm olmadı hiç baş ağrım oldu ara ara bi de canım sütlü muhallebili tatlılar isterdi ama sürekli değil kızım olcak nasipse
ADamla momelif evet normalde hiç yemediğim kadar elma ve ekşi yedim halbuki tatlı ile erkek çocuğunu bağdaştırırlar yalanmış😂
momelif ADamla yok kesinlikle yalan bende hep idaa ettm kizim olck diye kendmide ole hazirlamistm braz millek hep kiz dedi bana snra ogrendimki erkekmis :)) cinsiyet ogrenmek icin bile tatli yedirdiler hrket etsin diye hepsini cikrmistm :)))