Damla06 Kızlar bu haftadan sonra dönmesi zor dedi doktorum artık yerleşmiştir o oraya dedi sizce döner mi
Angelsmom Damla06 Doğum anında bile dönen var. Elbette dönebilir bence bebeğin ve sizin sağlığınız el verdiği müddetçe bekleyin son ana kadar. 34. Hafta çok erken bu durumdan dolayı sezaryeni konuşmak için doktorunuz biraz aceleci davranmış bence
yaseminyasemin Damla06 döner tabiki canım benim 33 te dönmüş dedi 34 te geri çıkmış yukarı ama çok hareketli zaten döner daha dedi son dk ya kadar herşey olabiliyor yani
61Aysen Damla06 Dogumdan önce dönmezse Sancıyla beraber de dönebilir dha 1 ayınız neden böle erkn hüküm vermş doktr
Zeyyno_ Damla06 38e kadar genelde risk oluşturacak bi durum görünmedikçe doktorlar doğum şekline karar vermiyor diye biliyorum herhangi bi sorunun yoksa 34.hafta dha erken doğum için 🙏
Abece Benim de 34te makat gelişti 36da gittigimde doğum pozisyonu alip kanala girmisti. Son hafta bile dönebiliyormuş bebek hiç belli olmaz
esloka Damla06 benim 34 de döndü sevindim doktor 38 e kadar yolu var daha yeri olduğu için takla atar dedi sizin ki de dönmez diye birşey yok daha 1 ay var ki doğum da bile dönem var deniyor 38 e kadar yolu var
Pembeli Benim 38+4 doktorum belki bir umut diyor sizinki çok aceleci davranmis benim bile hala umudum var😊