Twinsmomm01 İğnenin etkisindemi doğum anında yapılan baskıdanmı bilmiyorum ama sırt kemiklerim ağrıyor yürürken nefes kesiyor resmen ve sırtıma kar yağıyo gibi donuyor 😟 sanırım iğneden kızlar aynı sorunu yasayn oldumu nasıl aşmamız lazım bunu🤦🏻♀️
Askyavrularm Twinsmomm01 bende genel sezeryan oldum 9 ay oldu sırt ağrım halen geçmedi burda beklim belki çözüm bulan bir arkadaş çıkar
Zahideuras Twinsmomm01 benim 2 hafta agrıdı yatıyordum agrıodu otururken falan hep agrıodu 2 hafta surdu sonra gectı
Ozsen35 Twinsmomm01 kızlar benim iki yıl oldu doğum yapalı ara ara hala belimden bir bıçak batar gibi kıramp giriyor ve sanıtım bu ağrı hiç geçmiycekmiş üşütünce falan felaket
Twinsmomm01 Askyavrularm sırtımdaki tüm kemikler ağrıyor resmen sebebini iğneye bağlıyordum ama değilmiş demekki
Askyavrularm Twinsmomm01 aynen alakalı degildir bazen sandelyede oturup yemeğimi yiyemiyorum ağrıdan hangi doktora gidicem onuda tam bilemiyorum 🤷🏻♀️
Askyavrularm Twinsmomm01 annemin memleketten dönmesini bekliyorum çocuğa bakacak kimse yok hastane ortamına sokmak istemiyorum
Sinemcetin20 Twinsmomm01 evt 15gun once 3cu sezeryni oldum erkn dogum oldu sancim vardı tamamen uyutludm sırtım uyusuyo karncalaniyo yani gecmiyo acikcasi