ezgiyimben Merhabalar, benim bebeğim kış bebeği olacak inşallah ve malum ilk zamanlarda yorgan yastık battaniye falan örtmek önerilmiyor boğulma riskinden dolayı. Bebeğinizi uyuturken ne giydirdiniz veya giydirmeyi düşünüyorsunuz?
Sadeceduygu ezgiyimben uyku tulumu giydirip üstüne müslin bezle kundak yapsak😀 benim de kafamda deli sorular…
Askyavrularm ezgiyimben Şubat’ta doğdu benim ev soğuk olmazdı fazla altına zıbın üzerine 1 kat pijama üstünü giydirip battaniyesini sıkmadan kundak yapıp yatırdım
ezgiyimben 26262626 ya aslında mantıklı geliyor ama işte battaniyede boğulma riski oluyormuş diye alternatif düşünüyorum ben de
Orange-sMom Ben de aynı sebeple ilk aylar yorgan kullanmayacağım. Annem içi elyaflı kalın kundak yaptı önden cırt cırtla kapanan bir şey onu kullanmayı planlıyorum
ezgiyimben EsmaaTklc owlinin dış kundağını çok beğeniyorum ben de normal kundağı da var mı varsa bakayım ona da
Nsln EsmaaTklc tog değeri hangisi olanı aldınız acaba bende alıcam 0.3 mü 0.5 mi olsun karar veremedim.
Orange-sMom ezgiyimben Evet annem bu işlerden anladığı için almadık o yaptı ama hazırları da var bu şekilde bakabilirsiniz 😊
Dgdmtrk ezgiyimben var var. Adı uyku gurusu. 0-36 ay kullanıma uygun. Ben de ondan aldım. 0.5 tog olanından.
ezgiyimben EsmaaTklc baktık da internette uyku tulumu diye geçiyor yeni doğan kundağı var pamuklu o olabilir aslında
ezgiyimben Askyavrularm mantıklı bence de kendimiz de kundak yapabiliriz ama sağlam yapabilir miyim her seferinde kendime güvenemedim🙈
Zeyyno_ ezgiyimben Çıtçıtlı kundak almıştım ona koyabilirim yada penye battaniye ile kundak yapıp battaniye örtücem üstüne battaniye kenarlarını yatak altına sıkıştırcam
ezgiyimben Zeyyno_ çıtçıtlı ya da fermuarlı kundak mantıklı ve pratik bence de. Bende de woombie hazır kundak var fermuarlı ama file gibi çok ince kışa uygun değil
EsmaaTklc ezgiyimben Sanırım benim aldığım dış kundak diye geçen ama çok güzel yumuşacık ve sıcak tutar resim yükleyemedim atacaktım ama
Zeyyno_ ezgiyimben hm benmki dışı nohutlu battaniye gibi içi astarlı elyaf dolgulu çok uygunada aldm bi siteden 55TL ye genelde aşırı fiyatlar vuruolar parasına değmio istersen resim atabilirim bebeğin kızmı erkekmi
ezgiyimben EsmaaTklc biliyorum owlinin dış kundağını çok tatlı pofuduk bir şey ben de alacağım ondan inşallah listemde var😍