61Aysen 28umran52 Ben 24 haftaya kadar falan yüz üsyü haric her şekil yattim 24 sonra sırt üstü yatmayi bıraktım sağ sol yatiyorm şuan sabit bi tarafa yatamiyosn zaten ağriyo donuyosn ister istemez
Dilaraa06 11 haftalıkken yatış pozisyonunun yine sol mu olması gerekiyo bilen var mı ben bazen sırt üstü uyanıyorum bazen sağ bazen de sol şekilden şekle giriyorum malesef 🤦♀️
Neslihan_1616 Karnım çıkmadığı için 19. haftama kadar yüz üstü yatıyodum çünkü asla sırt üstü uyuyamam 😁 çok şükür bir sorunumuz olmadı bugün kontrolüm vardı 22+2 haftalığız doktorum şimdiden sonra soluna yatmaya başlayabilirsin dedi ama uykuda şekilden şekle giriyoruz rabbim korur bebişleri hiç merak etme 😊
Busrairem 2020ARALIK 28umran52 sağ ve sol sırt üstü yatamıyorum 35 haftalık olduk ama genellıkle sol tarafa daha çok yatıyorum☺️
busbus35 Solum da yatıyorum sağıma yattim mi kalbim sıkışıyor 🙏solda yattim mi cirit atıyor çok seviniyor ❤️🙏bebeik
Askyavrularm 28umran52 sağ veya sol taraf farketmiyo canım ben sağ tarafa alışık olduğm için gebelik boyunca da sağa yattım sırt üstü yatmak istesende rahat edemiyosun zaten
2020ARALIK z-s2345 vücuttan kalbe kalpten vücuda kan alışverişi yapan damarlar sırtımızdan geçtiği için 6. Aydan sonra sırt üstü yatınca bebeğin ağırlığı ile damarlar daralıyor ve yeterince kan alışverişi yapılmıyo bebekte etkileniyor annede ben bu şekilde biliyorum canım
28umran52 Ya arada sağa dönerim bisey olmaz ben sürekli yatiyrm zaten günlük yarim saat ayağa kalkma iznim var
Gigy 28umran52 sırt üstü ve yüz üstü yatmada🙈 sol sağ fark etmez ,ama ben de solda yatmaya özen gösteriyorum
Benimo 28umran52 o haftalarda doktorum uyarmamıştı ama 24-25. Ten itibaren sola yatmamı önerdi. Sağa yatmanın çocukla bir ilgisi yok anladığım kadarıyla kendi sağlığınız için önemli. Toplaratardamarlar vücudumuzda sağ tarafta olduğu için sağ tarafa Çok fazla yattığımız durumda varise sebep olabiliyormuş. Ben bhnu öğrendikten sonra yatmamaya Çalıştım ama yine de uyuduğum halimle bulamıyorum kendimi her pozisyonda uyuyorum
esrAlp 28umran52 daha yüz üstü yatabilirsin rahatsız olmuyorsan zaten vücut izin vermiyor 20 sen sonra bence bol bol istediğin gibi uyu 34 deyim sol yanım çürüdü resmen ilerde zaten sola yatmaktan mafolcaksın
Gigy 28umran52 sol da kalpten kan akışı için daha sağlıklı diyorlar ,çok aklına takulinca doktora sor boşver öyle insanları ,bu arada kaçıncı haftada oldun serklaj canım ,ve neden oldun
28umran52 Gigy 12 haftalikta oldum canm ilk 4 buçuk aylık düşük yaptım o yüzden bu seferinde düşmesin diye dikiş atıldı
Gigy 28umran52 benim de rahim arkuat uterus araştırıyorum biraz doktorum da perinataloğum ile görüşecek 3.gebeligim benimde kaybım var,bugün direk serklaj mi hocam dedim olmayadabilir ama haber verecekler bakalım endişe ettim bütün gün