Kızlarr buraya hikayemi yazacağım asla aklıma gelmezdi hayatınızda görüp görebileceğiniz en korkak insanım ama yaptım yapabildim çok şükür Allahıma.. Hikayeme gelelim :)) dün 3 gibi eşimle cam siliyoduk sırtıma değişik bi ağrı girdi tuhafti hep kasılma olduğu için ciddiye almadım eşime de söylemedim tekrar tekrar gelince dakika tutmak istedim 2 saat sonunda 15 daikada bir sancim geliyordu düzenli Bi şekilde geldiğini farkedince eşime haber verdim ama evde bekleyelim dedim hastaneye gidip suni sancı almak yerine ev daha mantıklı geldi bize ama evde 1 saat beklentinin sonunda sancılarım siklasti ve kanamam oldu tedirgin olup eşyaları topladık doğru hastaneye.. Ebe direk muayene etti 5 cm açıklık varmış direk yatış yaptılar doktora haber verdiler yaklaşık 2 saat sonra 7 cm açıklık oldu suyumu patlattılar sondayla idrarimi boşalttılar.. O su patladiktan sonra sancılarım sıklaştı gerçekten çok kotuydu tansiyonum 16 lara çıkmıştı titriyodum çok korkuyordum basaramam dedim asla basaramam halim kalmamıştı 1 saat sonra çatala çıktım ölü gibiydim doktor ikinirsan güzelce 5 dakika da geçer dedi kavuşursn kızına dedi ama kızlar ikinamadim yapamadım nefes alamiyordum titriyodum çok zordu çok benim için çok zordu hala gözümü kapatınca o anı düşünüyorum kabus gibiydi çaresizlik çok zordu Rabbime sığındım hep dua ettim bi ara dedim ki ben burdan kalkamiyacam yapamıyorum yapamicam diye.. Ebe ordan bana çok iyi ilerledin çok iyi açılman oldu bunu da yaparsın diyor ama o sıra ben yokum korkudan ölüyorum.. Başı geldi bebeğin hissettim ama geri çektim kendimi geri gitti yapamadım o an çok yetersiz hissettim işte kızıma yetemedim :( kesti doktor son çare geldi miniğim balık gibi kaydı içimden kurban olurum ona.. Benim dikislerim atılırken onu giydirdiler çok güzel anlatamam çok güzel melek gibi bisey Rabbimin emaneti.. Servise indik dikislerim çok vardı sızlıyor şuan kızım da yanımda değil iki defa kusacak gibi oldu kusamadi kuveze aldılar bi gün kalsın gözlem altında dediler nasıl özlüyorum anlatamam dua edin lütfen bizim için sabaha kavuşalımmm.. Benim hikayem de bu şekilde kızlar. Rabbim hepinizi kurtarsın en güzel şekilde inşallah