Necla90- 26+2 Kizlar 12 kilo aldim ve surekli artıyor o kadar cok yiyorum ki faydali besinleri yiyorum ama o yaninda abur cubur tatlida durduramıyorum saglikli olanlar tamam da tatli vs yedikten sonra cok pişmanlık bir gebe diyetine falan mi baslasam
haziranin25i Necla90- abur cubur ve tatlı pek önermiyor doktorlar şeker ölçümün olacak zaten. Şeker çıktığında otomatik olarak doktorun sana diyet verecektir.
ecembugra53 Necla90- doktora git canım son haftalarda daha hızlı alıyorsun kilo hamur işi şekerden tatlıdan uzak dur
Naren1 Necla90- daha yolun başındasın canım 😊 doktorun kilo için ne diyo bana biraz fazla geldi çünkü ben 37. Haftamdayım 7 kilo aldım doğum bu son aylarda özellikle iştah daha çok acılıyo biraz dikkat et istersen
Naren1 Necla90- 😊 açıkdığın an eline salatalık almanı tavsiye ederim burnuma neler kokardı canım neler bazen ağlayacak gibi olurdum ama yemezdim 33. Haftamdan sonra diyet uyguluyordum bıraktım şimdi istediğimi yiyorum abartıyorum baştan sıkı tutarsan rahat edersin şeker un hepsi güzel ve tehlikeli şeyler 😊