Edakcgl Elifdilara ben de bebek yagı ve lierac kullanıorum degstre degstre de acaba bebek yagının markası ne sizin bebnm ki jhons baby olanı kullanıorum da merak eddsm ?
Elifdilara Edakcgl ilk gebeligimde sebamed kullanmıştım.simdi canbebe aldık.bebekyaglarinin farkları var mi bilmiyorum açıkçası
Edakcgl DilaraIrenGle valla ben lierac 2 tane alıp verms bulundum iş arkadasımın tavsyesi ile. O hc catlamadıgını söylüo ama bencede su yedklermz ile vs cok etkli ve vcht yapısı smdlk 18 haftalgım bende bazen unutuoum üseniorum sürmeyi sonra kızıorum kendimee . bebe yagı da kullanıorum o daha hosuma gidio hem surmesi hem kokusu.
Edakcgl Lilium ben de artık cok secici oldum 18 haftalıgım yani vcudmu incrlrdigimden heralde bacaklarım orda kalca kemgi gibi oralarda beya catlaklar var ama eski sanırım. BeyaZ cunkii. Ama ben ilk 67 kiloydum 62 ye filan düstüm suanda 64 64 arasıyım yanii. Ani kilo alıslarından da sanrıjm hamilelk öncesinde anidem kilo almstjm bi dönem..
Lilium Edakcgl evet ben de sizin gibi ilk aylarda 5 kilo verdim o yüzden şuan 60 kiloyum (30 haftalığız). Karnımda hiç çatlak yok bakalım ne zaman çıkacak.
Hatce Çatlak demeyinnn okadar şey kullandım ki ilk gundendir 23 ten sonra çatlamaya başladım şuan 28+3 um hala devam çatlamaya karnım harita gibi oldu ikizler bide ama napalim gülü seven dikenine katlaniyoo🙃🙃🙃 yine de çok şükür
Edakcgl Hatce evt canımm orası öyle. Anneliğin bi smgesi aslında ama işte hamlelkte hormonlarda duygularda tavan olunca insan bazen degsk oluyoo. Kac klo ile hamle kaldınjz ? Bide iç karın gens olunca mı catlak az oluyo dar olunca mı acaba ??
Hatce Edakcgl canim valla 78 le hamile kaldım şuan 82 yim 4 kilo aldm çok fazla kilo almama rağmen böyle çatladı iç karnım geniş mi değil mi hiç bilmiyorum
Demir O kremlerin hepsi fasa fiso,kesinlikle susam yağını deneyin derim.Benim karnım kuruluktan deri atıp soyuluyordu susam yağına başladım pamuk gibi oldu.Arada sarı kantoron ve acı badem sütüde kullanıyorum.Tavsiye ederim😊
seymen Demir kantaron yağını hamilelikte kullanmak zararlı değil di mi? Elimde var da kullanmaya çekindim.
Bilge35 Gulbicil Thé body shop un hawain kukusi çok iyiymiş canım . Gittim mağazaya bakmaya baya da büyük bisey . 120 tl ama 200 tlye tamamlayınca 50 tl indirim kampanyası vardı kararsız kaldım almadım.o krem için çok iyi diyorlar acayip nemlendiriyormuş
Edakcgl Hatce demekki bunye ile alakalı ilk gebelginz mi benm ilk annm ve abLam cok catlak olmadıgını söylüo vücüdünde .. Onlara da cekme ihtmali var sanırımmm. Saglıcakla alaljm da kucagımza. Artık 😙gerisi hayrlısı.
Sezen07 Çatlamak biraz irsi olan bişey catlicagin varsa çatlarsın ben lierac kullanıyorum şuan acimasini kasinmasini ve daha çok acilmasini engellemek için kullanabilirsin ama benden tavsiye sürekli ürün değiştirme 1 ürünle basla ve sonuna kadar onu kullan ürün değiştirince de çatlıyor
Edakcgl Sezen07 hadi ya ben de nedense daha ii olur diee düşünerekten ve acıkcasj sürümü bebe yagının daha ii old için üssndigimden öyle yapııdum ama olmadı tek devam edeym teselkkrler. 😙