Star35 Kan sulandırıcı iğne kullanıp tetanoz iğnesi yaptıran var mı? Daha doktoruma sormadım o yüzden merak ediyorum
ikibebeliana Star35 ben 4 doz yaptırdım ikinci doğum olacak yaptırmanı tavsiye ederim canım iğneler küflü olabilir doktorun kullandığı malzemeler küflü olabilir (olmaz da) risk almamak adına yaptırabilirsin
Star35 ikibebeliana ben de yaptırma taraftarıyım ama her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum o yüzden tetanoz aşısı yan etki yapar mı yada başka bsey onu merak ettim
Nasippp sinber kaçıncı haftdanda oldun burada kimi arkadaşın doktoru izin vermemiş ya düşükleri olunca bende korkuyorum ya doktora sordum yaptırabilirsin dedi ama içim Rahat değil. Bebeğin hareketlerinde değişiklik oldu mu peki
G-123 sinber merhaba benim de iki düşüğüm oldu iğne bende kullanıyorum ama coraspirini birakabilirsin dedi bana daha 5+4 deyim sizin doktorunuz gerekli mi gördü aspirine acaba bende devam mi etseydim ya içime kurt düştü simdi
Mina01 Star35 2 düşük sonrası 6000lik iğne ve coraspon kullanıyorum.iki dozu da vuruldum aşının. doktorum sadece bebek hareketini hissedince vurdu dedi onun için hareket edince doktor kontrolunden sonra ilki21 hafta ikinciyi 25.hafta vuruldum
Star35 G-123 bende iğneye başlayınca coraspini bıraktırdı doktor siz hangi marka iğneyi kullanıyorsunuz
sinber G-123 ben 33-2 oldum 34 e kdr coraspin devam diyor hem hematolojş doktorum hem de kadın doğum doktorum. Genlerimize göre değişebilir diyeceğim ama bendeki de hafif pıhtılaşma
G-123 Benimde biraktirdi iğneye başlayınca Allah Allah neden bize bıraktılar ki bide iğne olunca canınız acıyor mu benim iğne sonunda bir ağrı oluyor normal mi acaba