Begm sminas vallahi laf sokan sizsiniz linç de etmedim size batmış ki yorum yapma ihtiyacı duydunuz size saran yok öneriniz iğrenç diyen yok yorum yapma ihtiyacı duyan laf sokma ihtiyacı duyanda sizsiniz
minigim__1 Eflin 🌼cennet kapısına acılan kapı demek Elisa 🌼cennet kapısında bekleyen melek demek Sare🌼 anlamını bilmiyorum ama
SeymaK Benim koycağım isim değil ama farklı geliyo komşularımın çocuklarının ismi lidya, nilda, ledeyna bana farklı gelmiştir hep anlamlarını bilmiyorum tabi :)
Dilemege Baharsancak Melinda çok güzel bir isim bence kızım olsa o ismi koyardım anlamı ise “Benim Güzel Kızım” demek 🙏🏻😘
haziranin25i Baharsancak Elizan diye bir isim okumuştum bu forumda. Hoşuma gitti ama biz çoktan Alya koymuştuk kızımıza 🐣
SeymaK Armin ismi de hoşuma gitmişti aslında kız bebeklerde gördüm ama internette erkek ismi de yazıyor anlamı cok güzeldi
MinikKoala Baharsancak ikinci hamileliğim kızım olsaydı eğer kesinlikle inci nare koyucaktım hem abisine hem benim ismimeuyumlu olucaktk kısmet erke geliyor alakasız bir isim koyacagız😀
Dilanatc Baharsancak kızımın adı Buğlem şuan 33haftalık hamileyim ve onunda kız olduğunu söylediler onada efsanur diye düşünüyoruz nasip olursa