Baharsancak Bilen varsa Yazarsa çok sevinirim Google’da yazanları ezberledim artık hiçbiri içime sinmiyor sürekli isim sitesilerine bakıyorum Arapça Farsça isim sitelerine bile girdim bulamıyorum 🤷🏽♀️ Önerilerinize ihtiyacım var yazarsanız sevinirim 💕
MiniKaya Baharsancak kızım olsa Liva ; bayrak sancak demek peygamber efendimizin mahşer günü ümmetini bu sancağın altında toplayacağına inanılmaktadır . Buda kuranı kerimde livaü’l hamd olarak geçmektedir .(detaylı araştırılmalı ) Turna ; Göçmen kuş turna kuşu aşkı en güzel anlatan kuştur Anadoluda aşk şans bereket getireceğine inanılırmış belki fikir olur canım 😊
Esraaelisa1 Baharsancak Benim kızımın ismi Elisa olacak 👧 İlay , Meyra , Elizya ,Elizan , Zara , Roza Mesela Roza Nil , İlay Ece , Esila
Zeynep-aa Baharsancak biz ecrin ismini düşündük anlamı allahın hediyesi demek kurandaki anlamı ücret (manevi anlamda ücret yani bir sevabın karsılıgı gibi) fikir olur belkı🤗
gulapikk Zeynep-aa biz de aynı ismi düşündük ama biz ecre olarak okuduk onu kuranda ecre diye geçiyormuş sanırım o yüzden ecre koyarız dedik