Cileklimilkshake34 Edsn sudokremi pişik oluncamı sürüyosunuz yoksa her bezi değiştirdiğinizdemi yada günde bi kere falan mı ?
Edsn Cileklimilkshake34 hafif kızarıklık olunca sürüyoruz hemen pişik olmasını engelliyor kızarıklık ya da bir şey yoksa sürmüyoruz
yumukeller yasemin__hemsire ben doğumdan önce sudocrem almıştım ama bizde ise yaramadi. Doktor tavsiyesi ile hametana başladım 2gunde kıpkırmızı poposu iyileşti kızımın 😊
DiplomaliEvHanimi yumukeller hametan şu mavi renk olan degilmi o gogus ucunada iyi geliyor demisti eczaci onu kullandim bikackezde sizz drnedinizmi hic
Mammimammi yasemin__hemsire mustela sudocrem desitin bunlar iyi. 2 oğlumda da pişik olduktan sonra hiçbiri hiç işe yaramadı. Koruyucu olarak iyiler. Pişik olursa doktorumuzun verdiği kremle geçiriyoruz
Mammimammi yasemin__hemsire ilk 3 ay evet sürüyordum. Pişige daha yatkın oluyorlar çünkü. Şuan 10 aylık sadece hassasiyet gördügüm zaman sürüyorum
AnnesiveKizii yasemin__hemsire Henüz kullanmadim ama sudocrem i çok tavsiye eden olduğu için onu tercih ettim