askvehuzurum haziranin25i aa güzelmil hadi inşallah o gün tez gelir insan çokkk tuhaf oluyor. Evlendiğimde bile yatak odamı seçerken bu kadar heyecan olmamıştı 😄😄
haziranin25i askvehuzurum ahahahahahah evlendiğimde tüm eşyalarımla ilgilendim 🤗 yine aynı heyecanları yaşıyorum.
NeslihannK Mirmom Kuzum sayfayla iletişime geç inan bilmiyorum kaç güne getireceğini direk imalattan getiriyolar o yuzden uygun ben direk mağazasına gidip alicam eşim de mobilyacı olduğu icin kendimiz taşıyıp kurulumunu yapıcaz
Sedolili ESMAARAS kusura bakmayın görmedim mesajınizi evet aynı göründüğü gibi geldi sadece 20 iş günü içinde kargoya verilir diyodu öyle de oldu bir ay içinde elimde oldu mobilyalar
ESMAARAS Sedolili bende bugun alıcaktım koctasa gıttım bes ıs gunu ıcınde yolluyolarmıs dıye erken yolladıklaro ıcın almadım 26+5iim
Tugce1803 balyanakoglum merkezdeysen onlar kuruyor değilsen kendin kuruyorsun biz kendimiz kurucaz mecburen🤦🏻♀️
Merveerhannn KardelenYB yaaa sizin oda çok güzell olacakk. Eşyalar çok güzel ve tam benim istediğim tarzda. İkeamı burası ? Ve çok uygun gerçekten hepsi. Teşekkürler paylaşım için . Güle güle büyüsün bebeğiniz. Bizim uykularımz onun uykusu olsun beşiğinde ☺️🌸
balyanakoglum Tugce1803 ben de almayı düşündüm bize de kargo ile geliyor ama gözüm almıyor kurmayı 🤦♀️ zor bişeye benziyor 😭
Tugce1803 balyanakoglum alet edavat varsa korkmayın ya ben eşime söyledim aslında bi usta çağıralım kursun diye ama gerek yok ben yaparım dedi🤷🏻♀️beşiği ikimiz kurduk ama dolapta yardım edemem gibi ağır çünkü
Tugce1803 balyanakoglum bana da öyle dediler ama normal mobilyalar bir aydan önce gelmiyor maalesef🤦🏻♀️
balyanakoglum Tugce1803 ben cesaret edemedim kara kara düşünüyorum 🙄 inşallah siiznki sorunsuz olur kolay kurarsınız 🤗