Yeppudaa ıntagramda minnakkurabiyelerrr diye bir sayfa var canım ordan aldım ben ılk kullanmam ve memnunum gebelık dusunuyorsan yumurtlama gunlerını takıp et bence

Kbrklnc 2 gün önce değerlendiysen de olabilir canim ortam müsait ise sperm için 72 saat canlı kalabilir

Dün konuşmuştuk gördün sonunda ☺️ Ben hala görmedim 27.günde 🙄

Yeppudaa 40 tane test 4 tane gebelık testı ıcınde canım 80 tl 30 test 3 gebelık 70 tl bu sekılde ılerlıyo

Kbrklnc canım bende bi kaç gün önce gördün yumurta akı kıvamında uzayan akıntı ama hala göremiyorum 🙃 keşke eşin yanında olsaydı değerlendirebilseydin

Deletedmom360 eşimede demiştim bak gör sen gıdınce yumurtlayacam diye 😂 catmala gununde denk gelseydi keske spermler 72 saat canlı kalabılıyor ama olsun dıger ay ınsallah acaba sorun varmı dıye dusunuyodum oda yok 😇 sende sıkma canını canım görürsün yakındır inşallah sıkıntı stres etme 😇

Kbrklnc inşallah canim hanı önceside önemli sonrası da belki çatlamadan öncekinde olanından tutar canim allahın takdiri inşallah güzel sonuçlar alirsin🕊

Yeppudaa rica ederim canım ne demek inşallah en yakın zamanda bizde alırız bu haberi 😇🥰