senakhrmn Tansukucukkart Güzel aslında ama biraz fazla duyuyorum etrafımda sanki .Ama yinede hangi ismi koymak istersen onu koy kuzum içinde kalmasın. Bende kızım olsaydı Alya yada Buğlem koycaktım ☺️
Gokkusagi_ Tansukucukkart 13 aylık kızım var ismi Zeynep Alya ☺ Asel ve Alya arasında çok kalmıştım ama Asel ismini çok sık duyduğum için Alya’yı tercih etmiştim. İkinciye hamileyim ve Allah nasip ederse yine kızım olacak ona da Mısra olarak karar verdik 🤗
Tansukucukkart Cancazim benim ilk kizimin adi gulsum kaynanam in ismi bu sefer isim bana kalinca zorlaniyom biraz😂
Tansukucukkart senakhrmn aynen canim ya bende cok duyuyorum Ama cinsiyet belli olmadan asel olsun diyordum bakalim
Gokmer Bu aralar kızlara Asel, erkeklere Asil çok koyuyolar. Biz de erkek olduğu için Asil’i çok beğendik ve koyacağız 💙
senakhrmn Tansukucukkart O zaman içinden öyle geçmiş kuzum Asel koy ☺️ Adıyla yaşasın inşallah. Bende isim bulamadım oğluma ne koycağmı hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️
Tansukucukkart senakhrmn aren kuzey aras karan tugra gediz giray😂😂bir suru isim varmis ya hangisine karar vercegimize sasiyorz
Hurmuz16 Tansukucukkart benimde kızım olucak Allah’ın izniyle 2 ayımız kaldı Asel Mira olucak kızımın ismi 🥰🥰