Vosvolicee Kızlar dün sabahtan beri ellerim ve ayaklarım aşırı derece kaşınıyor daha önce yaşayan oldu mu 😢
A-F-B Vosvolicee benimde bacaklarım kollarım falan asırı kasınıyordu kanatıyordum allaha sükür geçti simdi
Mevsimmrkc Vosvolicee benimde vardı nerdeyse hamileliğimin başından beri ama test yaptırdım uyuz olmuşum 🙈☹️ Adı gibi illet birşey ne kremler kullandım doktor kontrolunde geçmedi amca doğumdan sonra diyor doktorlarda ☹️ Çok zor gerçekten tek sıkıntım bu kaşıntı oldu.
sekerportacalii Şimdi doktordan geliyorum bende de aynı durum vardı. Kolestaz olabilir dedi doktorum test yaptılar bakalım sonuç ne çıkacak 🤷♀️ Bence doktorunu ara ya da hastaneye bir git Görüm canım 👌
Vosvolicee sekerportacalii inşallah temiz çıkar sonuçların canım 🙏🏻 Gittim dün temiz çıktı tahlillerim ama çözüm yok 😕 alerji kremleri de pek kullanıma uygun olmuyor sadece 1 kaç gün kullanımı tavsiye ediliyor ama sonuç yok sonra yine aynı şekilde devam ediyor
A-F-B Vosvolicee esim sürekli kaşırken kaşıma diye elime vuruyodu😅 sonradan geçti bişey yapmadım öyle ama kaşınırsa bi su dökseniz o bile yarar
Vosvolicee Mevsimmrkc ayyyy çok geçmiş olsun canım ya benimde öyle normalde ufacık bi sorun olmadı hamileliğimin başından ama bu kaşıntı bitirdi beni resmen Allahtan az kaldı 36 haftalık olduk şu son 3 haftada geçse sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏🏻
Mevsimmrkc Vosvolicee Amin inşllah canım onlara bişey olmasında biz bi şekilde atlatırız diye umuyorum 🙏 iyi senin az kalmış biz daha 27 haftalığız 😏🙈