Esraserttag Kızlar 28 haftalık gebeyim geceleri aşırı midem bagirsaklarim gaz doluyor sabaha kadar bunaltıyor beni sabah gaz çıkışı oluyor gaz problemi olan var mi ?
Oznuryener19 Esraserttag Beenn😥 hamile kalmadan önce de assssla gaz cikartabilen bir insan değildim şimdi de aynıyım patlayacak bir bomba gibi ortalar da geziyorum ne yaptıysam olmuyor her şeyi denedim 😐 karnimda vızır vızır geziyor resmen. Doğum yapınca ne yapacağım hiç bilmiyorum 🙄😣
Didemhalil Esraserttag bol bol masaj yapın günde bir tane soda içiyorum ben rahatlatıyor ve yemek yerken su içmiyorum bir de akşamları az yiyip fazla hareket ediyorum inşallah size de iyi gelir
Edizinannesii Esraserttag benim ilk zamanlar yoktu ama 30.haftadan sonra su içsem gaz yapıyor bazende sancı yapıyor 🤦♀️
Myssr Esraserttag ahaha ben uyku sersemi kacirdim bi kac kere sansima hepsinde de esim derin uykuda degildi lanet olsun dedm 😂😂
Mirayse1 Esraserttag ben zaten gazlı bir insandım hamile kalmadna çncede ne zaman ultrasona girsem doktor cok gazın var derdi🤣 annemde cok cektim senin gazından diye kızar gaz sancısından cocukken bile cok hastanelik oldum ben. Ama şimdi dahada arttı yapcak bişi yok 🙃
Kamilia kız osurun gitsin beeee😂😂😂.Olağan üstü birşey değil ki🤗🤗🤗.Benim eşim hiç umursamaz affedersiniz lakabını bile osruk böceği koydum.Amaan o yapınca iyi ben yapınca mı ayıp salıyorum gidiyor valla🤣👍🏻👍🏻👍🏻
deniiizz Esraserttag doğal içerikli gaz damlaları var canım hamileyken de kullanılabilen istersen bi dene belki işe yarar. İnstagramda Eylül Öztürk’ün markası vardı gasicon olması lazım bir bak istersen