NagihanAfra Bugün ilk kez nst cekildi sancım hiç cıkmadı bebegimde gayet hareketliydi gayet güzel hersey dedi doktorum sona yaklaşıyoruz cok heyecanlıyım ❤️
sinber NagihanAfra biz de 32 de başladık nstye. Şuan 33-2 olduk çok şükür dün de girdim bizde de sorun yok.
Mernana NagihanAfra ay ne güzel işte doktorunuz temkinli ve ilgili demekki ben 31+3 üm iki gün önce kasılmam olmasına rağmen almadı nst
Edizinannesii NagihanAfra perşembe günü de benim vardı 33+4 tuk şükür bende de çıkmadı sancı 🥰 3 hafta sonra çatı muayenemiz var bakalım nolacak 🤦♀️🤷♀️
NagihanAfra tunderyus evet 35 den sonra diye duymustum bende ama benim doktorum sancım felanda olmamasına ragmen cektirmeye basladı 🤷♀️
NagihanAfra Mernana nazar değmesin o kadar iyi bir doktorum var ki benim gibi pimpirikli bir hamilenin het sorduguna detaylı sekilde cevap veriyo benim için senin psikolojinde onemli diyo aklında soru işareti kalmasın herseyi sor diyo allah razı olsun 🤲
Cemrenur NagihanAfra 2 hafta sonra mi çağırmıştı bir önceki kontrolünuzde? Beni artık 2 haftada bir çağırdı 33+5 olucam ister mi ki nst çok merak ettim😍