Elfynsmr Kızlar özellikle geceleri başım ve boynum çok terliyor her gece 3-4 sefer üstümü değiştiriyorum sadece boynumun geldiği kısım ve başımın ön kısımları terliyor sizde de böyle bir sorun var mı ua ?
Byzaoz Elfynsmr bende de var terleme sorunu malesef. Benimde gece ense kismim cok terliyor resmen islak oluyor. Acaba kilo fazla o yuzden mi diyorum bende
Salser1985 Elfynsmr aynı durumdayım gece gündüz terliyorum ve kendime terim çok kötü kokuyor sürekli duş almak istiyorum
Snszasla Elfynsmr bendede şu son 1 haftadır öyle ama ben grip oldum ona bağlıyorum biraz sadece boynum ve saçımın alt kısımları terliyor gebelikten mi gripten mi emin değilim
Edizinannesii Elfynsmr benimde son 1 haftadır olmaya başladı normalde yapı olarakta terleme nedir bilmem o yaz sıcaklarında bile terlemedim ama şimdi 1 haftadır yataktan sırılsıklam kalkıyorum resmen 🤦♀️
Elfynsmr Byzaoz kiloda çok almadım ben mesela ama aşırı bir terleme söz konusu. Yemek yedikten sonrada oluyor bazen. Saçlarımın önü şuan bile sırılsıklam oldu çok garip 🤦🏼♀️
Byzaoz Elfynsmr yok bende yatarken oluyor hep. Bende kilo almadim ama normaldede zayıf degilim az topluyum o yüzden sanıyorum.
Elfynsmr Edizinannesii bu gece rahat 4-5 kere üst değiştirmişimdir çocuk gibi aynı son aylar olduğu için baya zorluyor terliyorum ama sadece boynum başım vücudum üşüyor garip bir durum😁
34_21_23 Hamilelikte gece terlemesi belirti olarak geçer zaten benimde ensem çok terler geceleri. Hatta hamileliğimi bilmeden önce gece boynum terleyince kesin hamileyim dedim 😂
Elfynsmr 34_21_23 bende ilk öğrendiğimde bi kaç gün öncesine kadar sıcak basmaları yaşıyodum ama adet olcam sanıyodum hamileymişim bu demekkş belirtiymiş 8. Ayımda öğrendim 😁 ama havalar soğudu işte terleyip soğuyınca da baş ağrısı yapıyor çözüm bulabiorn varsa bana söylesin 😁