Suskunkadin ha bana da öyleydi ben ikisini de karışma alıp kavga edene kadar. Böyle uzaklaş demek tabiki kolay ama yapması çok zordu. Eşimin anlayışını bekleyemedim çünkü anlayacak gibi durmuyordu. Valla olay cikardim mecbur. Ailemde arkamda durdu sağ olsunlar. Öyle biraz korkuttuk. Annem dedi bu kız hamile haliyle her gün hergun sen niye cagiriyosun ne işi var benim kızımın evi var barki var az anlayışlı olun ya dedi. Şimdi eşimde annesinde benimmanneme dolmuşlar . Aman dolsunlar en azından onlarsiz hafta geçiriyorum çok şükür. Tabiki her hafta bir panik oluyorum yine ne çıkaracaklar gitmek zorunda kalicaz diye ama korona da çıkınca etrafta onlarda bir ayar oldu aman kalabalığa girmeyin aman gitmeyin ediyo halbuki kendisi fellik fellik geziyi 😀 ben alışverişe çıktım bugün o yüzden tlefonla laf atiyo. Niye ben gelmeyin korona var dedim.diye dışarı çıkmış olmama laf vuruyo. Valla onlarsiz hayatı hayal ediyorum. Ve inşallah hayatimdan da cikaricam nötr haldeler benim.icin. çok değer verip azdirmamak laizm . Ben bebeğim ve eşim olan bir hayat kurdum. Farkettim artık esimde anneme gidelim diye tutturmuyor çünkü ben kendi aileme bile gitmiyorum artık uzun zamandır görmüyorum. Ve kimseyi de özlemedim. Özleme duygumu kaybettim bu yaşananlardan sonra 🤭🤭🤭🙈🙈🙈🙈