Suskunkadin kaynanası dinlemeyi bırak hamileyken yanına bile yaklaştırma. Ben ne zamandır hep ekiyorum onu. Kendi memesini bir anda acıyordu daha yeni 2 aylık hamileydim sık sık görüşüyodum. Bak benim memem ucu kocaman çocuklar lop lop süt cekiodu. Utanmasa sende aç bakayım diycek hiç konunun üstünde bile durmadım.rahatsiz oldum çünkü. Bir gün de karnını açtı bak bende bir tane bile çatlak olmadı o kadar çocuk doğurdum karnım pamuk gibi bembeyaz benim. Sürekli kendini ovuyo ama kısacık tosbağa gibi bişey banane senin memenden gotunden. Sürekli bedensel şeyler acayip rahatsız oldum. Karnın çıkmamış daha ufak dedi ben daha o saatten sonra sessizce uzaklaştım. Ne evime yaklastiriyorum.hadi gel kahvaltı edelim derdim asla arayıp söylemiyorum. Hatta hiç aramıyorum bile. O da nasıl olduysa bir mucize pesimize düşmedi ilk defa. Rahatsız olduğun kişi annen bile olsa hamileyken uzak dur insan gerçekten katlanamiyor. Ya göğsün ucu cikmazsa ya çatlağın olursa diye şimdiden manevi baskı kuruyor bedenimi sana açıp niye göstereyim ki ben. Mecbur muyum .çok şükür onsuz 9. Ayima giriyorum. Dediğim gibi kimse için biseyler yapmak zorunda değilsin sadece bebeğinin sağlığına odaklan. Ben öyle yapıyorum. Ona iyi gelecek şeyler yiyorum canım ne isterse yiyorum. Takma uzaklaş 😘😘♥️♥️