Merveerhannn Kızlar ikili test fiyatlarına ne kadar ödediniz. Hastaneyi ve fiyatlarını yazabilir misiniz,? açmı gitmek lazım tokmu? kan vermek grekiyor ya açmı tokmu merak ettim.
gulbahar0505 Merveerhannn aç tok farketmiyor devlet hastaneleri bedava yapıyor zaten sadece kan verilip usg de bakılıyor o kadar özel hastanedede ben 85 tl ye yaptırmıştım
NeslihannK Merveerhannn ilk once doktor muayenesi oluyosun kuzum karından ultrasyonla bebeğin burun kemiği ve ense ölçümü yapılıyo bu bilgilerle doktorunuz bi form doldurup laboratuvara yonlendiriyo ben 88 tl verdim ac tok farketmiyo kan alıyorlar 3 gun icinde raporum çıktı Istanbul küçükçekmece rumeli hospitalda yaptırdım kuzum
Byzaoz Merveerhannn ben ozel hastanede yaptirdim ikili testi canim ac tok farketmiyor normal rendevu saatinde git once ultrasondan ense kalinligina ve burun kemigine bakiliyor sonra kan veriyorsun sonuclari 10 gün gibi cikiyor. Ben 40 tl verdim
Merveerhannn gulbahar0505 devlet hastanesine gittiğimde doktor yanlış ilaç vermişti , bide ağzından cımbızla lafları almıştım. Bide riskli olduğu için , daha öncede bi düşük yaptığım özel tercih ettim bu durumda 🌸
Merveerhannn NeslihannK çk tedirginim .. inşallah güzel geçer. Hastane göre iyi bi fiyat vermişsin. Yakın çevremde duyduğum fiyatlar dudak uçuklatıcı .. 300 - 500 falan 🤕
NeslihannK Merveerhannn inan ikili test icin 300-500e hic gerek yok detayli ultrasyon olsa anlarım bende 550 tl vermiştim ama ikili testi devlet bile ücretsiz yapiyo yakınında varsa devlet hastanesi orayı da tercih edebilirsin 😊
NeslihannK bus91 hangi fiyatı sordunuz acaba ikili test icin bi üstteki yorumda hastane adı ve yapilan işlemleri yazdim
NeslihannK bus91 Ay yok hayir ikili teste 88 tl verdim detayli ultrasyona 550 tl verdim. Ikili test icn 300tlye gerek yok demek istedim 😊