Belki öyle çoookkkk uzun bir süre değil ama bizde 2 yıla yakın denedik. Yumurtlama günlerini değerlendirdik doktora gittik ikimizde de hiçbir sıkıntı yok hatta değerlerimize doktor şaşırmıştı , takviye ilaç vitamin kullandık olmadı. Bende senin gibi çok kafama takıyordum stres yapıyordum. Adet ağrılarım hastanelik ediyordu beni. Sonra hiç umursamadım oluruna bıraktım . Arkadaşım C-Life diye bir macun önerdi. İyice araştırdım iletişime geçip bilgi edindim sipariş ettim ve talimatlarına uyarak kullandım. O ay yumurtlama günlerini değerlendirdik ama öyle kendimizi çocuk yapmaya endeksleyip değil ki bence en önemlisi bu gerçekten. Kendinize güzel bir ortam hazırlayın kafanız rahat olsun. Belinin altına bir yastık koy ve sonrasında sabaha kadar ayağa kalkma kasık bölgene de hafif hafif masaj yap. Valla hiç düşünmezdim bir gün burda böyle açık açık bunları yazacağımı ama öyle paylaşımı görünce kötü oldum. Ben bunları yaptığım ay hamile olduğumu öğrendim henüz 2 haftalıktı hatta öğrendiğimde. Bütün kalbimle söylüyorum umarım bir daha ki ay “HAMİLEYİM” diye bir post açarsın. Biraz uzun oldu ama içimden geldi 🤗🙏🌸