Calarsaat Kızlar 4 gün önce normal doğum yaptım dikişlerim çok inanılmaz derecede ağrılarım var yürüyemiyorum oturamıyorum nasıl geçer bu ağrılar yardım edin bana ne olur 😭
Merve8494 Calarsaat baticon kullan canım kuruması için çok ıslak tutma orayı evinde fisfisli şişen varsa baticon koy içine sık vajinana iç camasiniri dar tercih etme inşallah geçer canım ben normal yaptigimda iç dış çok dilisin vardı rahimi mi parçalamıştı bebek çıkarken çok kan kaybetmiştim
Eftelyaaceco Calarsaat ben duşa girip ardından kurutmaa makinesiyle uzaktan eşim kurutuyodu sonra batikon suruyodu çok rahatlatiyo gerçekten
MystryYYy Calarsaat normal.dogum sonrasi olabiliyor boyle agrilar malesef. Benim dikism olmamasina ragmen kramp agrilar girerdi rahmime.
Mengihilal Ağrı kesici kullan mutlaka ve ayakta kalmamaya çalış dikiş ağrısını en çok o yapar. Batikonla temizleyip saç kurutma makinasıyla kurut dikişlerini değişik gelebilir ama ipler kuru kalınca çabuk iyileşiyor 🤷🏻♀️ Denedim gördüm 😉
Mengihilal Batikon ilaç değildir sadece strelize eder eğer yoksa taharet konusunda dikkatli edin. Enfeksiyon riskine karşı kullanıyoruz. Ama ağrılarınız için pomad alabilirsiniz ağrıkesici pomad kremlerden
Calarsaat Kızlar küvete sıcak su doldurup oturdum ardından saç kurutma makinasıyla kuruttum ağrı kesici hap içtim şimdi ağrılarım hafifledi şükür elhamdulillah Allah razı olsun sizden 🙏🙏
Heyda Calarsaat baticon geç iyileştirir, kantoron ve sarı su kullan benim 1 haftada agrı sızı kalmamıstı şükür..
Heyda Calarsaat sarı su(rivanollü su) Kantorunu pamuga surup yada gazlı beze sürüp dikişlerine sür,sarı suyuda oyle. Her taharetten sonra soguk fön tut