Merhabalar , 18 ekim pazar günü sabah uyandığımda kanama ile uyandım. Taksiyi çağırıp tek başıma hastaneye geçtim. Saat 12 civarıydı. Doktorumu yoldayken aramıştım. Ntsye bağlandım hemen sancılar çok yüksek çıkıyordu fakat ben hissetmedim, kanamanın nedenini bulmak için alttan muaneye yapıldı . İnanın bana hiç korkulacak bir şey değil , bir saat sonra çatı kontrolu yapıldı, doğru nefes alıp vermeyle hiç acı hissetmiyorsunuz. Saat 5 te nts de sancılar 80 100 arası çıkmaya başladı ,yoğun sırt ağrısı ve kasılmayı çok az hissettim . Ailem başka şehirde olduğu için onları aradım eşim işteydi onu çağırdım . Saat beş buçukta doğuma girdim . Kızım 35 haftalık doğduğu için bu güne kadar yoğun bakımda , 36. Haftayı doldurmamızı bekliyor doktorlarımız nefesleri düzene girmeye başladı şükürker olsun ki , sizlerden ricam lütfen bize dua edin. Henüz hiç dokunamadım kucağıma alamadım . Ama biliyorum ki çok güçlü ve evimize gelecek hemen.
Ameliyathaneye geçtiğimizde epidural kombinasyonlu spinal yapmak istediğini söyledi anestezi uzmanı, ama ben genel istedim . O an bi telaş kapladı içimi çünkü. Ebem başıma masaj yaparken anestesi uzmanı yanımda bana iskender tarifi verirken uyuya kalmışım, kızımı 7. Dakikada götürmüşler bende 15 dakika sonra çıkmışım. Uyandığımda çok yoğun bi ağrı hissettim ağrı kesici istedim. Karnıma orada bastırdılar. Sonra odama alındım . Korkulacak hiç bir şey yok . İlk yürüyüş çook zor hatta ikinciside ama lütfen yürümeye çalışın . Sondayı ilk yürüyüşümde çıkardılar. Ağrınız olunca ağrı kesic veriyorlar zaten hemen kesiliyor.
Sormak istedikleriniz olursa lütfen yazın , fırsatım olunca cevaplarım . Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin