Irem4598 Arkadaslar ben 23 haftalikken detayli ultrasonda hersey normaldi sonra korona oldum atlattim 27+3 tekrar kontrolum vardi doktor karin kismini 25+3 ölçuyorum dedi kafasi normal haftasinda dedi. Kan idrar ve detayliya yolladi. Perinatolog ölçtü o kadar geri degil 6 gün kucuk karni dedi ama kalp atisi yuksek dedi. Yani hizli atiyo. Kafam cok karisti hangisine inanayim mutlaka cocuk kardiyolojisine gidicem ama hic basina gelen oldu mu. Bu sekilde bebegi geriden gelen oldumu. 2 hafta sonra tekrar cagirdi
AysuMine Irem4598 Koronadan sonra genelde böyle şeyler oluyomuş 1-2 haftaya toparlar inşallah🙏🏻 Bu arada size ilaç olarak kan sulandırıcı verdiler mi korona olduğunuzda
Irem4598 AysuMine hic bi ilac vermediler suandada icmiyorum hic duymamistim koronadan boyle bisey olabilcegini. Ama perinatolog her turlu enfeksiyon plesantayi etkileyebilir dedi. Insallah toplarlar hafif atlattim diye seviniyodum
Ssedaaaa 27.haftamda Detaylı ultrasona girdiğimde, doktor banada 10 gün geriden geliyor ve suyun az demişti. Coraspin ve omega3 e başlattı çok şükür şuan 33. Haftamdayım gelişimi ve suyu düzeldi.Korkma inşallah düzene girecektir 🤲🏻