34_21_23 Hanımlar benim doktorum bana köy peynirini ve doğal yaylada yapılan tulum peynirini yasakladı. Bana da peynir köyden tulum peyniri Erzincan’dan yayladan geliyor. Mecbur market peyniri alacam galiba. Sizde var mı öyle bi durum beni zorluyor biraz
Bluesge 34_21_23 toksoplazma yada cesitli parazitlere karsı yapmıstır. Kesinlikle dogru karar. Cok tehlikeli sonuçları olabiliyor.
Cemrenur 34_21_23 az önce köyden gelen otlu koyun peyniriyle kahvaltı yaptım ama ben😓 hiç bahsetmemisti doktor bundan😑
Albiina05 34_21_23 ben hazır peynir yiyorum o sebepten. Ama ev yoğurdunu sordum doktoruma yiyebilirsin sorun olmaz dedi 🤷🏼♀️
34_21_23 Bluesge evet o yüzden yaptı hiç beklemiyordum şaşırdım daha geçen gün Erzincan’dan tulum sipariş etmiştik yiyemiyorum deli oldum 🙈
34_21_23 Cemrenur benim önceki hamileliğimde doktorum farklıydı o doktor bana da hiç böyle şeylerden bahsetmedi ama bı doktor herşeyi yasakladı.
Cemrenur 34_21_23 çok kasmamak lazım ya sonuçta eskiden annelerimiz hep köy peyniri yiyorlardi😌 aşırı zararlı birşey olsa özel olarak uyarırdı doktorlar bence
Eda-kmrcu Ya abartmayalımmm bnm doktorum hiç birsey yasaklmqdı eskiden nınelerimz aç hamile kalıyoröus
2020ARALIK Ben köy peyniri almıştım kaynatılmış salamura suda onu yiyordum yani bilmiyorum 🤷🏼♀️ yemeyim bari korktum
34_21_23 Benim doktor herşeyi kısıtlıyor çok katı bilmiyorum ya.. bende birşey olmaz diyorum sonra vicdanım rahat olmuyor eksik olsun birşey olmaz diyip yemiyorum napiyim 🤷🏻♀️