livasmomm Maysadmr canim bende 78 ile hamile kaldim şuan 25+6 80 oldum 2 kilo aldim sadece … ama aksamlari 1 saat yürüyorum ben merdiven inip çıkıyorum hareket bence bana kilo aldirmadi bide eskisi gibi aburcubura düşmedim
Tubiss04 Maysadmr 42 ile hamile kaldım şuan 43 kiloyum 11 haftalık hamileyim 😏 bende normalde kilo almak için can atan biriyim hamileliği birazda bu yüzden seviyorum 🤣
gunessare Maysadmr ben 82 kiloyla hamile kaldım şu an 74 kiloyum . 13+3 üm. Çok istahsizim kilo veriyorum sürekli.
Krizantem_ 45 kilo ile hamile kaldım henüz 7 haftalık bebeğim . Bakalım ne zaman başlayacağım almaya 😄💜
Gamzecinar141119 2 nci hamileliğim 55 le hamile kaldım 49 a düştüm 53 kiloyum şuan 23+6 dayım benim hamileliklerim önce kilo vermekle geçiyor ilk hamileliğimde 60 la hamile kalıp 53 kiloya düşmüştüm 60 kiloyladq doğuma girmiştim 😂
Melekanne98 Kardelenyigit peki doğum şeklin nasıl oldu canim. Birde bebek çok kilo aldı mi. Çünkü bende baya senin gibiyim. Bu gidişte normal doğum yapamayacam gibi
Kardelenyigit Melekanne98 normal diye bekledik gelmedi kuzum 40+1de sezaryen oldum ama şey etkili kızım 4.100 kilo görünüyordu birde kafası 2 hafta öndeydi 😂bu arada 3.850 doğdu