Mehdi2017 Merhaba men 53 kq ile hamile kaldim suan 70 civarindayim 30 haftadayim)oglum 1800)bizde kilo alimi bence onden gidiyo
Poyraz_basak Mehdi2017 bende oğlumda çok almıştim 53 hamile kaldım 79 doğuma girmiştim ciktigimda 64 kiloydum 3.850 doğdu 😀
Dlnugurlu egekus sanırım galiba çok tatlı tüketmiyorsunuz hamilelikte şeker çok kilo aldırıyormuş bide asitli içecekler
egekus Dlnugurlu tatlı arada tüketiyorum asitli içecekler içmiyorum çok nadir ama bende ekmeğe dayanamıyorum günlük çok tüketiyorum 1 tane yiyodurum 🙈
Ubeytnur Maysadmr 65 Le Kaldim 2 ay 65 Tim Simdi tartidlim 12. Hafta 68 kilo doktor şok oldu 2 haftada üc kilo😂
insan_insan Eslemqwe beyaz ekmek pirinç abur cubur gibi şeyler tüketmedim tatlı çok nadir oda sütlü tatlı daha çok hareket ediyorum çok su içiyorum amacım kilo almadan veya 3-4 kilo alarak bu işi tamamlamak tabi doktorumun bilgisi dahilinde
Ght Ophelia Teşekkür ederim 😍Tatlıdan çok tiksinmistim ilk 3 ay iştahım da pek yoktu öyle vermis oldum ama şimdi çok açık iştahım napcam bilmiyoorum 😢😢
Nrgsalp Maysadmr ilk hamileligim de 60 kilo ile kaldım 73 ile doğuma grdim. Şimdi 56 kıloyum 2 ciye hamileyim .9 ay sonra kaç olur mechul😃
Aslinurrr Maysadmr 80 kilo ile hamile kaldım daha 5 haftalığım 😊🥰 bebeğimi öğrendiğimden beri hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Mercimeginannesi-ozge 70 le hamile kaldım şuan 79 kiloyum 28+2🥰❤️ Yeterkı sağlıklı doğsun ben kılo almayada razıyım sıkıntı deil