Turkan2135 Maysadmr bnde 85kiloyla hamile kaldım şuanda 100kiloyum 31+3haftalıgım şuan baya kilo aldım
Arel62 flowers valla herşeyde yedim aslında😅 bünyeyle alakalı galiba normalde 55 kiloydum hormon ilaçlarından dolayı 10kilo aldım sonrada hamile kaldm zaten 😊
Turkan2135 Maysadmr bnde 85kiloyla hamile kaldım şuanda 100kiloyum 31+3haftalıgım şuan baya kilo aldım
nnurguler Ght Ght nasıl oldu ki o? Ben de hamile kaldığımı yeni öğrendim, henüz 4 haftalığım ve 94 kiloyum :( nasıl kilo verdin? Bebeğin ve sen umarım sağlığınız yerindedir :) sağlıkla kucağına almak nasip olsun :)
Ght nnurguler tatlıdan aşırı tiksinmistim canım 5 ay yiyemedim hiç yeni yeni yiyorum.Genel olarak da sağlıklı beslendim bebise yarar şeyler yedim hep bebeğimin kilosu boyu da 1 hafta önde çok şükür hiç bı sıkıntı yok yani🙈
Melegimin-annesi Bende 95 kiloyla hamile kaldım ama yemek yememek için kendimi durduramıyorum 5 haftalığım bu normal mi😞
EzgiCpr Melegimin-annesi üzülme bende 91 kg ile başladım 17. Haftadayım 😍 sağlıklı olduğun sürece kilonu dert etme😚
Cevirmenanne Maysadmr 47-48 kilo ile hamile kaldım 12+1 haftalık bebeğim ve sadece 600 gram almışım normal mi 😁
fulyaaydn Seva_sevaaaa bende aynı durumdan muzdaribm doktorum prilam dr 10 mg ilac verdi kullanıyorum iyi geliyor ancak cok tedirginim zararı olucak diye
Gulsahkinay Maysadmr 76 kilo ile hamile kaldım şu an 79 kiloyum Maysadmr 76 ile hamile kaldım şu an 79 kiloyum 18. Haftadayım inşallah fazla kilo almam doktorum kilodan nefret ediyor 😂😂