Israa Dadas katmaz olur muyum hiç❤️ sende bana çok dua et şuan kader arkadaşıyız 🙈 bende bekleyenlerdenim
Dadas Israa etmez olur muyum hiç rabbim ikimizide ve tüm bekleyenleri peş peşe sevindirsin inşallah ❤️ ne kadar yıllık evlisin?
Dadas livasmomm yumurtlama testi Ebru hanımdan sipariş verdim. Pandemi nedeniyle bu markayı yolladılar.
livasmomm Dadas inşallah tez zamanda pozitif gebelik testini de paylaşırsın canım rabbim gönlündekini versin 😇
Dadas Israa bende 4 yıllık evliyim geçen sene Kasım ayında iki tane gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı kan tahlili vermiştim değer iki çıkmıştı. o testin pozitif çıkmasına bile çok sevindim. Her zaman Rabbimin mucizesi diye dualar ettim. 🤲
Israa Dadas Rabbim gönlüne göre versin dualarımızı boş çevirmesin inşallah.. Bu imtihanı isyan etmeden atlatmamız çok önemli Allah en iyisini en güzelini bilir zamanımızı beklemek kalıyo bizlere sabırla
Israa Dadas ve önce tabiiki Allahın izniyle oluyo ama kafaya takmayınca oluyo gerçekten buna çok inanıyorum ilk gebeliğim öyle oldu benim tamam artık olmazsa olmasın olana kadar beklerim dedim ve o ay hamile kaldım 🙈
Dadas Israa o zaman yine kafaya takmamaya devam 🤲🥰 bu arada yazdığın bütün güzel sözler için amin canım 🤲❤️